Paljon onnea uudet ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet! Nauttikaa!

Blogi, lauantaina 05.06.2021

Tänään 24 700 nuorta painaa päähänsä valkolakin ylioppilastutkinnon merkiksi. Samaan aikaan noin 40 500 nuorta valmistuu ammattiin. Ja peruskoulunsa päätökseen saa noin 60 000 nuorta!

Onnea kaikille!

Kaunis helteinen kesäpäivä helli meidän valmistuneita nuoria ja kaikkia kouluvuotensa päättäneitä. Upea päivä, vaikka korona edelleen meitä kiusaakin. Lakitukset ja todistusten jaot hoidettiin striimattuina, mutta onneksi sentään pääsimme koronarajoituksin hieman juhlimaan.

Minulla oli tänään kahden upean nuoren juhlat. Lämpimät onnittelut rakkaan pikkuserkkuni Tanjan Kiia-tyttärelle. Oli ihana päästä mukaan upean Kiian juhlahetkeen ja nähdä myös Tanjaa ja Kiian perhettä ja läheisiä. Helsingistä ajelin sitten Launosiin Santamäen kivikartanoon. Siellä juhlittiin Paloheimojen Veera-tytärtä. Veeraa olen saanut seurata myös jo pienestä tytöstä lähtien ja tänään upea nuori oli juhlinnamme keskipisteenä.

Lämpimät onnittelut vielä kaikille! Ja ihanaa kesää! Ja iso kiitos kaikille opettajille ja koulujen muullekin henkilökunnalle. Teette upeaa työtä!

Kommentit