Oi Suomi on! – Ihanaa Leijonat ihanaa!

Blogi, sunnuntaina 06.06.2021

Huikeaa urheiluvuotta saamme jälleen elää. Tietysti Huuhkajien pääsy ensimmäistä kertaa jalkapallon arvokisoihin on kevään yksi huipennus, mutta totta kai myös Leijonien rynniminen MM-lätkässä on jälleen kypärän noston arvoinen teko.

Joukkueurheilulla meneekin Suomessa paremmin kuin ehkä koskaan ennen. Lapset ja nuoret hakeutuvat yksilölajeja mieluummin joukkueurheilun pariin ja, kun valmennuksen tasokin on näissä maailman luokkaa niin mestareita kehittyy. Ja jos aikanaan vielä alleviivattiin kaikki pelaa -filosofiaan, niin nyt annetaan tilaa myös lahjakkuuksille kehittyä huippuunsa. Annetaan siis kaikkien pelata lapsena ja pelata nuorenakin, mutta annetaan myös timanttein hioutua.

Eilen oli myös upea nuorten juhlapäivä. Kahdet ylppärit paikan päällä ja onnitteluja sitten etänä ja viestein sekä kortein monille. Ja onneksi sääkin meitä suosi. Ja kaunis on tämä kesäkuun ensimmäinen pyhäkin – Leijonien päivä.

22.53. Voihan rähmä. Hienolle päivälle surkea päätös. Mutta huomenna on uusi päivä! Kiitos kuitenkin Leijonat upeasta keväästä ja turnauksesta.….

Päivään mahtui tänään paljon. Mukava tuomio SDP:n Ossi Kollinin kanssa meidän Lopen Vaalikahvilalla ja sitten iltapäivää Karolina Neuvosen kanssa ensin kuntavaalien FB-liven parissa ja vielä kahvit KoskiCafe Myllyllä. Näiden kautta kohti uutta viikkoa.

Kommentit