Lopelle avattiin uusi lähiruokakauppa – Pehtoori tarjoaa hyvää ja läheltä Säästö-Kareilla

Blogi, torstaina 25.05.2017

Tänään Jylhäkummun alueella koettiin yhden hienon aikakauden paluu kun vanhojen menestyneiden Heinähatun ja Pehtoriin syntysijoille avattiin uudestaan Lähiruokapuoti Pehtoori. Paikka on alueen tien toisessa päässä eli Säästö-Kareilla ja nyt ajanmukaan shop-in-shop tyylillä. Säästö-Karien sisälle rakentui nopealla aikataululla kaunis maalaiskauppa ja tänään hyllyt oli jo täynnä Lopen ja lähialueen lähiruokaa ja maalaisherkkuja.

Myönnän, että en ihan uskonut, että puoti näin nopeasti aukeaa kun joku aika sitten Säästö-Karien Väkiparran Jenita soitteli ja kysyi ajatuksiani voisiko tällaiselle paikalle olla tilausta ja tarvetta. Itse innostuin heti ja pyysin Seppälän Tiinan mukaan ja pian tekijänaiset olivat jo syvällä puuhaamassa lähiruokakaupan paluuta Lopelle. Mukaan tuli totta kai Säästö-Karien koko väki Janin johdolla ja myös Lopen MTK ja loppilaiset ruuantuottajat. Tänään näiden tilojen herkkuja ja tuotteita hyllyt sitten täynnä.

Hieno kauppa ja toivottavasti pian siellä myös toripöytä missä vaihtuvia myyjiä vaikkapa yhtenä päivänä uutta Lopen Perunaa ja toisena mansikoita jne. Ja yhtenä leipomon tuoreita tuotteita jne. Olisi mainio lisä ja sitten vielä Reko-rinki pysähtymään Säästö-Kareilla joku ilta niin hommahan alkaa olla viimeisen päälle.

Kiitos vielä Säästö-Kareille ja Tiina Seppälälle, että tällaisen loitte ja kiitos kaikille tuottajille jotka ovat mukana Lopen Lähiruokapuoti Pehtoorissa. Tästä saamme olla taas kiitollisia ja toivottavasti pian myös ylpeitä!

….

Tänään liput suruliputukseen. Kiitos ja kunnioitus edesmenneelle presidentti Mauno Koivistolle. Työ ja teot muistetaan.

 

 

Kommentit