SDP:n Antti Rinne iloitsi pääradan remonttihankkeen kaatumisesta – Onko demarit sitoutuneet pääradan välityskyvyn parantamiseen

Blogi, tiistaina 26.03.2019

Eilen Aamulehti uutisoi, että ”Sdp:n Antti Rinne haluaa tunnin junan jäihin todeten: ”Olen tyytyväinen, että valmistelu pysähtyi”.

SDP onkin nostamassa maamme ykköshankkeeksi ihan muuta. ”Suurista ratahankkeista Sdp toteuttaisi ensimmäisenä Helsingin keskustan Pisararadan”.

Tampereen Kauppakamarin johtaja Antti Eskelinen totesi, että SDP esittämä Suomi-rataraideyhtiön hautaaminen merkitsee suunnittelun aloittamista alusta ja jos nyt mennään nyt SDP:n ja Rinteen ajamaan valtiolähtöiseen suunnitteluun, se tarkoittaa homman venymistä 5–7:ää vuotta. Olemme siis auttamatta silloin myöhässä myös EU:n seuraavan rahoituskauden kanssa. EU rahat siis menisivät näin meiltä ohi ja muihin maihin tai hankkeisiin.

Nyt olisi tarpeen kysyä myös Hämeen ja Pirkanmaan SDP:n kansanedustajilta, että miten on mahdollista, että demarit ei enää olekaan pääradan takana ja pidäkään sitä maamme ensimmäisenä ja tärkeimpänä ratahankkeena. Olen todella huolissani jos niin käy, että SDP olisi maamme seuraavassa hallituksessa. Päärata menisi ohi ja junat eivät minnekään.

Tästä on nyt syytä puhua vaalien alla ja onneksi vaaleissa on vielä kaikilla mahdollisuus äänestää sellaisia puolueita ja ehdokkaita jotka näkevät pääradan tärkeyden ja sen, että myös Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä täytyy päästä jatkossa nopeisiin juniin.

Rakas Äitikin kävi tänään Riksun kahvilalla.

Huomenta siis. Ei tällä kertaa niin hyvää, sillä tällaiset uutiset luovat kyllä huolta huomisesta. Meneekö yli 10 vuoden työ nyt hukkaan vai mitä tapahtuu. Enemmän siis kysymyksiä kuin vastauksia.

Itse kuitenkin seison ja kokoomus myös puolueena pääradan puolella. Meillä sen tärkeys ja ykkösstatus tunnustetaan ja me teemme sen eteen töitä. Yhdessä.

Kello 13.34 ja supervilkas päivä Riihimäen Timon Pienellä Kahvilalla. Elisa Hyvärinen otti kahvilan nyt yo-kirjoitusten jälkeen vetovastuulleen tiimimme avustamana ja väkeä näyttää riittävän. Tänään itsekin oli kahvilalla kolmisen tuntia ja monta kahvikuppia meni ja monta mukavaa keskustelua.

Tänään puhutti niin järviemme tila, sote, NATO kuin poliisinkin resurssit. Myös Riihimäen tulevaisuus pääradan varressa. Ja tuntuu, että ei keneltäkään ole mennyt ohi myöskään SDP Antti Rinteen puheet ja selittelyt lihaveroista ja maitoverosta ja uusien bensa- ja diesel-autojen kieltämisestäkään. Hulluja esityksiä ja kyllä tuo pääradan remontin lykkääminenkin tuntuu lähes vihoja nostavan.

Nyt Hämeenlinnaan ja illalla kädentaidon ja Riihimäen Lasin ilta Mafkalla ja Alakoskella.

Upea ja ainutlaatuinen oli Lasinmestareiden ilta Mafka & Alakoskella. Syntyi uniikki Heinonen 2019 -cooleri ja myös Riku Bitter puhalsi Riihimäen Lasikaupungin valtuuston puheenjohtajana Korkeiden kukkasten maljakon.

Haluan ja lupaan jatkossakin tehdä työtä suomalaisen yrittäjyyden, mutta myös suomalaisen käsityön ja osaamisen eteen.

Kiitos Marja Hepo-aho ja Kari Alakoski. Mestarit!

 

Kommentit