Paljon onnea ammattiin valmistuneet ja uudet ylioppilaat – Kiitos maailman parhaat opettajat

Blogi, lauantaina 02.06.2018

Upea päivä. Tänään oli ilo saada olla mukana monen nuoren juhlassa. Onnea vielä kaikille valmistuneille ja tuoreille ylioppilaille ja myös kaikille kouluvuotensa päättäneille! Ja suuri kiitos ja arvostus maailman parhaille opettajille! Teette yhdessä muun koulujen henkilökunnan kanssa tärkeää ja hienoa työtä. Olette kesälomanne ansainneet!

Tänään päivä alkoi tärkeällä tehtävällä kun yli 20-vuotisen perinteen mukaan sain palkita oman rakkaan Kirkonkylän koulun Kunnon Kaverin. Perinne joka alkoi TOP-Klubin aikana ja olen sitä jatkanut läpi näiden kaikkien vuosien. Kuin Hymypatsas, mutta vielä enemmän. Ja ihana oli nähdä siinä isossa koululaisryhmässä myös oma rakas ekaluokkalainen.

Sitten Lopen Lukion 20. ylioppilasjuhlat ja sen jälkeen Vanajanlinnaan ihanan Sagan valmistujaisiin ja sieltä Hauholle Hannan juhliin ja Hämeenlinnassa vielä Saanan ylioppilasjuhlat uudessa Maijan ja Matin Majatalossa. Mahtavia nuoria ja hienoja juhlahetkiä.

Sitten Lopelle Pertun juhliin ja illaksi vielä juhlimaan Nellaa ja hänen valkolakkiaan Kalamajan kämpälle. Mahtavia juhlia ja kaikki erilaisia ja ainutlaatuisia niin kuin jokainen nuorikin. Erilaisia, mutta saman arvoisia. Se oli tunnuslauseeni opettajana ja tuo Desmond Tutun lausahdus ohjenuorani. Tuon leikkeen aikanaan kun opiskelin opettajaksi leikkasin rahapussiini. Se oli matkassa läpi opettajaurani ja mukana myös isänä. Tämä on hyvä neuvo jokaiselle opettajalle ja lasten ja nuorten kanssa toimivalle. Ja myös äideille ja isille!

Ihanaa juhlailtaa vielä kaikille! Säilyttäkää uteliaisuus! ❤️

Onnea Perttu. 1900-luvun miehet ovat paljon lyhyempiä ???? Mahtava Loppi-ruokapöytä Valosilla. Loppijärven kraavihaukea ja särkiä, Ketittyn ahventa ja metsäsienet Ojakärveltä. Minä ❤️ Loppi!

……

Vielä ihanat juhlat Kalamajan Kämpällä. Kiitos Nella! Ihanat löylyt ja raikkaat Kalattoman aallot. 

 

Kommentit