Lähiruokaa suoraan maatilalta – Pelto-Seppälän tilapuoti sai Mulli ja Mallas -lähiruokaravintolan

Blogi, lauantaina 28.04.2018

Lopella on toiminut muutaman vuoden Hunsalassa Pelto-Seppälän Tilapuoti. Viime kesänä tilalla grillailtiin useampana päivänä ja iltana myös Mulli-burgereita tilan oman karjan lähilihasta. Nyt kun alkoholilaki uudistui ja pienpanimoiden hyvien mallasoluiden myynti tuli mahdolliseksi myös paikanpäällä niin tilan Mulli & Mallas -tilaravintola avasi ovensa.

Tila mainosti netissä pilke silmäkulmassa, että ”miniän vappusima tuppaa käymään yli – siksi oli pakko hakea Avilta anniskelulupaa näin vapun alla. Onneksi myönsivät”.

Näin sai tänään alkunsa tilapuodin puolivallaton pikkuveli Pelto-Seppälän Mulli&Mallas, mikä avasi epävirallisesti ovensa tänään ja tilan iso grilli oli kuumana, pienpanimo-oluet kylmänä ja munkkejakin oli vapun kunniaksi tarjolla sen miniän siman kaveriksi.

Mulli ja Mallas lunasti samantien paikkansa ja toivottavasti ravinteli on suvena auki useamminkin. Ja Tilapuodista sai tänäänkin parasta ja tuoreinta lähiruokaa niin kodin grilliin kuin pataankin. Ja ternimaitoakin oli myynnissä naapurista Portaankorvan tilalta lisää.

Kiitos ihanasta paikasta ja hyvästä tarjoilusta Anne ja Ari sekä Tintti, Antti ja Tommi ja Pelto-Seppälän pienempikin väki.

Hyvää oli hampurilainen ja olutkin – Pelto-Seppälään taidan tulla toistekin.

Pelto-Seppälästä ajelimme sitten muutaman sata metriä ja taas oli nähtävää ja herkkuja. Mainio Lättähattu -kahvila avasi tänään myös kesäkautensa ja toukokuulla auki viikonloppuisin. Mukava paikka ja hyviä herkkuja ja myös hyvä kohde moottoripyöräilijöille.

Tänään ehdimme myös hieman valttaushommiin. Tuli tehtyä sekin pomon valvovan silmän alla 🙂

Kommentit