Hyvää ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita – Tänään meillä oli ensimmäinen villapaitatuuletus

Blogi, sunnuntaina 14.02.2021

Hyvää ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita!

Tänään avasin vielä toisen sivun blogiini. Tämä päivä nimittäin niin upea, että se ansaitsi oman kauniin päivityksensä. Laskiaissunnuntai ja ystävänpäivä osuivat samaan ja mikäs olisikaan ollut parempi syy nauttia talvipäivästä yhdessä. Me vielä päätimme Lilli Salomaan ja kumppaneiden johdolla järjestää ehkä koko Suomen ensimmäisen villapaitatuuletuksen tänään. Siis samassa hengessä kuin kesäisin kansallispukutuuletuksia järjestetään, niin me tänään haastoimme kaikki kaivamaan kaapeista villapaidat esille ja lähtemään niitä tuulettamaan.

#villapaitatuuletus

Näin syntyi siis ensimmäinen villapaitatuuletus. Toiset lähtivät pulkkamäkeen huutamaan pitkiä pellavia, toiset hiihtoladuille ja jotkut luistelujäille. Näytti jotkut lähteneen myös ratsaille ja osa vain ulkoilemaan ja kävelemään yksin tai ystävän kanssa.  Me tänään luistelujäillä, mutta ystävämme Tiina Seppälän kutsusta myös Pelto-Seppälässä.

Päivästä muodostuikin aivan ihastuttava villapaidan tuoksuinen tempaus. Islantilaisia, norjalaisia, tikkureita eli luotolaisia, jussipaitoja ja mitä erilaisempia villapaitoja tuuletus toi näytille. Väriloistoa ja vuosikymmentenkin havinaa. Täytyy todeta, vaikka itse sitten, että tästä tuli ihana päivä ja toivottavasti myös perinne.

Hunsalan Pelto-Seppälässä tuuletimme villapaitoja hevosvoimien kanssa.

….

Illalla vielä jatkoimme Lopen Kuntakeskusteluja Facebook Livessä Eeva Pyhälammin kanssa. Aloitimme Lopen Kokoomuksen kanssa uuden etäkeskustelujen sarjan ja nyt toisessa ”osassa” sitten istuimme ystävänpäivän kahvipöydässä Eevan kanssa. Itse siis Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana isännöin tätä ensimmäistä Facebook Liveä ja johdattelin keskustelua, mutta jatkossa kahvipöydän kattavat myös muut kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat. Keskustelut siis jatkuvat ainakin tämän korona-ajan näin etäjuttuina Teams- ja Fecabook Live -alustoilla. Lisää näistä ja mainokset aina tuleviin löydätte ainakin meidän virallisilta sivuiltamme www.facebook.com/lopenkokoomus.

Kuinka voin kyllin kiittää… Sitä en tiedä, mutta kiitän kuitenkin näin. Mukava ja akkuja lataava päivä aamusta iltaan asti. Yhdessä.

Kommentit