Vuoden Naiskuoro Timotein Joulukonsertti Lopella – Miten onnekas pieni kotikuntani onkaan tällaisesta kuorosta

Blogi, sunnuntaina 08.12.2019

Minulla oli tänään kalenteri tyhjä töistä ja toimista. Aamulla Loppijärven rantaan. Pekkala sai ikkunoilleen joulun kyntteliköt ja ovessa jo ystäväni Leena-Maija Järvenkallaksen tekemä havukranssi. Annoimme tinteille lisää ruokaa kylmenevään päivään, alkavaan lumisateeseen ja lähestyvään jouluun. Metsän keskellä jo joulun rauhaa.

Illalla sain kaikessa rauhassa mennä kotikirkkoon. Vuoden Naiskuoroksi valittu Timotei konsertoi siellä Anneli Julenin johdolla. Sellainen perinne ja hetki jonka haluan aina rauhassa kaiken keskellä kokea. Kaunis tunnelma, taitavia laulajia ja kauneimpia joululauluja. Kiitos ihaNaiset ja Anneli!

Upera ohjelmisto ja paljon uuttakin. Taitava kuoro, joka jaksaa yllättää joka kerta. Konsertissa esiintyi myös Lopen Lapsi- ja Nuorisokuoro. Ihanat ihan pikkuiset lauloivat niin tosissaan ja nuorisokuoro oli ottanut jälleen valtavan harppauksen eteenpäin. Anneli nostanut vaatimustasoa paljon ja hyvä niin sillä sieltä niitä uusia timppiksiä syntyy ja kasvaa. Tänään jo jälleen yksi nuori laulaja myös Timotein rivissä mukana. Luin, että se oli ollut Seidin haave, kun aikanaan näissä konserteissa lapsi- ja nuorisokuorossa sai laulaa. Tänään nuori tyttö oli maamme ykkösrivissä ja ykköskuorossa Timotein joulukonsertissa.

Ai tuliko sitä kettua? No ei tullut. Hmmm… Suosikkini jäi vielä odottamaan joulun alusta. Ketun joululaulun vielä poimin tällekin joulun aluselle – jostain. Se sopii niin myös Pekkalaankin.

Mutta aivan mahtava oli Timotei ja myös Lapsi- ja Nuorisokuoromme tänäänkin. Olen niin uskomattoman ylpeä, että juuri meillä Lopella on tällainen kuoro ja ennen muuta onnekas. Tänäänkin eräs rouva oli ajellut pohjanmaalta Lopen kirkkoon kuullakseen Suomen parasta naiskuoroa. Minä poika matkasin 300 metriä.

Timotei ❤️

Tämä päivä teki hyvää kaiken tämän hullunmyllyn keskellä.

….

Nyt kello 19.46 ja puhelin piippasi. Sanna Marin on valittu SDP:n ehdokkaaksi maamme seuraavaksi pääministeriksi. Marin päihitti Antti Lindtmanin äänin 32-29 demareiden puoluevaltuuston vaalissa. Marinista Suomi saa vahvan ja tahtorikkaan nuoren pääministerin. Toivotan Sannalle onnea ja onnea ja myös viisautta ja yhteistyökykyä ja herkkyyttäkin vaativaan maamme yhteen tärkeimpään tehtävään.

Kommentit