Vapaapäivää, synttäripäivää ja Salppurin kisapäivää

Blogi, sunnuntaina 26.02.2017

Helmikuulle ehdin myös yhden vapaapäivän nappaamaan. No oikeastaan toisen kun eilenkin sain olla koko päivän perheen kanssa Lahden MM-kisoissa. Mutta tänään sitten isomman lapsen syntymäpäiväjuhlia ja minä tietysti sydämessäni juhlistin myös sitä, että keskiviikkona tulee samalla täyteen 7 vuotta siitä kun isäksi minut nimettiin. Tärkein ja rakkain luottamustoimeni ja haluan olla sen arvoinen tänään ja huomennakin.

Mukava pyhäpäivä ja laskiaissunnuntai siis tänään vaikka emme tapahtumiin emmekä mäkeenkään ehtineet. Ystäviä paljon ympärillä ja kavereita leikkimässä ja juhlimassa. Hieman sentään ehdin Lahden MM-hiihtojen kisatunnelmiin tänäänkin mutta nyt vain kotisohvalla. Harmin paikka, että maalikaarteen kolari vei Sami Jauhojärveltä ja Iivo Niskaselta varman MM-kullan. Nyt se himmeni pronssiksi, mutta me tiedämme kaikki mikä kaksikko oli kisan kovin.

No en minä ihan kuitenkaan laakereilla voinut tänäänkään lepäillä kun ehdokaslistojen jättöön on kuntavaalien osalta enää pari päivää aikaa. Tänään talkoiltu ehdokkaita vielä ympäri Suomen ja muutama innostuikin lähtemään kisaan mukaan. Huomenna vielä koko päivä varattu ehdokashankinnalle ja listalla mm. Hämeenlinnaa ja Riihimäkeäkin. Katsotaan jos vielä saisimme jonkun myös Lopellekin. Loppukirin paikka.

Kommentit