Ehdokashankinta osaltani nyt päätökseen – 87 ehdokasta sain mukaan ympäri Suomen

Blogi, maanantaina 27.02.2017

Näin se sitten yksi urakka kuntavaalien osalta on maalissa. Kun olen tältä yhteiseltä kokoomukselta itse saanut niin paljon niin olen aina halunnut myös antaa oman panokseni takaisin. Tälläkin kertaa ehdokashankinnassa meni ilta jos toinenkin ja myös muutama viikonloppu. Tänään ynnäilin yhteen niin yhteydenottojeni kautta saimme mukaan yhteensä 87 ehdokasta ympäri Suomen. Voi olla, että muutama vielä lähti sellainenkin joista en itse saanut aivan sataprosenttista varmuutta kun yhteyksissä oltiin, mutta myöhemmin päätti mukaan kuitenkin lähteä. Niin ja puheluja aika monta enemmänkin. Mukavia kohtaamisia puhelinlangoilla ja muutamia ideoita myös eduskuntaankin vietäväksi. Kiitos kaikille!

Tänään viimeiset allekirjoitukset ja eilen illalla vielä aikamoinen urakka useamman kaupungin kaupungin ja kunnankin kanssa. Myös Lopelle saimme vielä yhden ehdokkaan eilen illalla ja näin kotikunnankin urakka valmis. Huomenna listat jätetään ja kuntavaaleissa siirrytään erään kaksi eli kampanjointivaiheeseen.

Illalla pidimmekin vielä parituntisen Lopen Kokoomuksen ehdokasillan. Kävimme läpi hieman oman kotiyhdistykseni kampanjatilaisuuksia ja uusia ideoita. Mukava ja aktiivinen porukka jälleen meilläkin koossa ja intoa itsellänikin lähteä vielä ehdokkaaksi vaikka takana jo yli 20 vuotta valtuutettuna onkin. Katsotaan mitä mieltä loppilaiset sitten huhtikuussa ovat eli saanko vielä valtakirjaa jatkaa Lopen asioiden parissa.

Huomenna sitten takaisin eduskuntaan ja aloitetaan aamusta puolustusvaliokunnalla. Puolustuspoliittinen selonteko tulee myös meille valtiovarojen hallinto- ja turvallisuusjaoston käsittelyyn ja huomenna aloitamme myös uuden Veikkauksen hallintoneuvoston kanssa työskentelyn. Jälleen jotain uuttakin.

Niin ja juuri Messengerissä tuli viesti, että vielä yksi ehdokas tarttui ehdotukseeni. Ehdokassitoumus allekirjoitettu kuulemma tänään ja Hyvinkää sai hyvän ehdokkaan lisää! 88.

 

Kommentit