Lopelle täysi 40 ehdokkaan kuntavaalilista – Kotikunnassani hyvä ja iloisa henki päällä

Blogi, tiistaina 28.02.2017

Yllätyin itsekin miten lopulta helpolla saimme Lopella Kokoomukselle kokoon täyden 40 ehdokkaan listan. Alkusyksystä ilmoitimme piirille tavoitteeksi 25 ehdokasta ja myöhemmin sitä korjattiin 27 ehdokkaan tavoitteeksi eli yksi ehdokas tarjolle jokaiselle valtuustopaikalle. Mutta alkuvuodesta ehdokkaita alkoi sitten tulla yllättävänkin hyvällä tahdilla ja Facebook-mainokset keräsivät yhteydenottoja ja saimme parisenkymmentä vinkkiäkin kuntalaisilta ketä kannattaisi mukaan kutsua. Lopulta kävi niin, että listan jo jätettyämme sain vielä pari yhteydenottoa tänään ehdokkaaksi halunneilta, mutta nyt oli pakko todeta, että lista on täynnä ja jätetty. Onneksi kumpikin lupautui mukaan kuntavaalitalkoisiin ja kampanjaamme auttamaan.

Isoin kiitos superhienosta ehdokasjoukostamme kuuluu hallituksellemme ja nykyiselle valtuustoryhmälle. Ehdokkaita etsittiin ja kyseltiin yhdessä hyvällä joukkueella ja yhteishengellä. Se tuotti tulosta ja saimme mukaan minusta historiamme parhaan ehdokasporukan. Eilen kun istuimme kunnantalolla ehdokasillassamme niin olin enemmän kuin tyytyväinen näkemääni ja kokemaani. Naurua, hymyä, uusia ideoita ja yhdessä tekemistä. Ja tänään oli vielä pakko soittaa sihteerillemme Tiina Seppälälle ja yhdessä totesimme, että nyt on porukka koossa.

Lopella tullaan tekemään iloinen ja energinen kampanja ja tilaisuuksia tulee olemaan joka puolella kuntaa ja vanhoja tuttuja juttuja, mutta myös ihan uusiakin juttuja.

Pienet esittelyt kaikista 40:stä tavallisen hyvästä loppilaisesta ehdokkaastamme löytyy Lopen Kokoomuksen kotisivuilta: www.lopenkokoomus.fi.

Nyt vain siis laitamme Lopellakin homman ns. isolle. Tästä tulee hauska ja vauhdikas kuukausi.

Kello 18.40 ja kotona jälleen. Shellin Baarissa oli jo aikamoinen kuhina kuntavaalien ehdokastilanteesta ja ensimmäiset vaaliveikkauksetkin siellä oli tehty. Kokeneita konkareita jää monta pois mutta paljon eri puolueilla uusiakin hyviä ehdokkaita mukana. Hauska oli tuossa ehdokashankinnassa huomata sekin, että ainakin demareihin ja Keskustaan ohjasin muutaman minuun yhteyttä ottaneen kun totesivat, että ne olisivat ehkä kuitenkin itseään lähempänä. En tiedä ottivatko sitten lopulta yhteyttä vai eivät. Mukava oli kuitenkin huomata, että kotikunnan asiat kiinnostavat. Yksi viesti oli myös hauska, kun kysymykseeni vastasi, että ”en nyt lähde ja jos lähtisinkin niin lähtisin keskustaan”.

Eduskunnassa tänään puolustusvaliokunta missä isoja ja hieman kinkkisiäkin asioita nyt pöydällä. Toivottavasti ensi viikolla saamme niitä myös eteenpäin. Sitten päivällä kokoontui myös Veikkauksen tuore hallintoneuvosto ja sen perään vielä valtiovarainvaliokunnan kokous ja täysistuntokin. Lisäksi yksi pidempi radiohaastattelu huomenna alkavasta Kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa -kampanjastamme ja kotimatkalla radion välityksellä Lahden tunnelmia. Nyt ei suksi mitalitahtiin luistanut, mutta kyllä niitä jalometalleja sieltä vielä lisää tulee.

 

Kommentit