7 vuotta sitten lapsemme teki minusta isän – Tärkein ja rakkain luottamustehtäväni

Blogi, keskiviikkona 01.03.2017

Näillä hetkillä tasan seitsemän vuotta sitten odottelimme Hämeenlinnan Keskussairaalassa ensimmäisen lapsemme syntymää. Taisin vielä ehtiä käydä Janne Katajan kanssa kuitenkin aamukahvilla ennen synnytystä. Heidänkin perhe odotti samalla hetkellä ensimmäistä lastaan. Ennen yhtätoista Heinosen perhe sai pienen nyytin ja tänään tuo rakas lapsi jo seitsemän vuotias ja oppimaan innokas. Onnea rakkaalle lapsellemme ja puolisolleni. Tärkein ja rakkain luottamustehtäväni isänä oleminen ja toimiminen on kasvattanut minua enemmän kuin mikään muu. Kiitollinen, siunattu ja onnellinen.

Aamulla vielä onneksi aika pienelle pojalle lahja sänkyyn ja hetki yhteista aikaa aamusta. Eskarilainen lähti omiin hommiinsa ja isä omiinsa. Nyt jo täällä eduskunnan työhuoneessa ja työpäivä vauhdilla käyntiin. Ja samalla myös suomalaisen ruuan kampanjamme. Viidennen kerran Kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa haastaa nyt kaikki mukaan ostamaan ja syömään vain suomalaista ruokaa.

Kello 20.17 ja kotona. Tänään eduskunnassa hyvä keskustelu suomalaisesta ruuasta ja ruuantuotannosta. Lisäksi olin itse samasta aiheesta Ylen Ajantasassa tänään keskustelemassa ja iltapalaksikin totta kai vain vain Hyvää Suomesta ruokaa. Hienoa, että ruuantuotannossa nostetaan nyt esille ruokaturvallisuutta ja omavaraisuutta myös huoltovarmuuskysymyksenä. Itse olen varma, että puhdas, eettisesti tuotettu ja korkealaatuinen suomalainen ruoka menestyy tulevaisuudessa entistä paremmin. Ja tärkeää myös EU:n neuvotteluissa saada aikaan sopimus niin, että maamme poikkeukselliset olosuhteet huomioidaan myös 2020 eteenpäin.

Päivällä eduskunnassa yksi tv-kuvaus ja myös riihimäkeläinen tuore kuntavaaliehdokas Anna Merentie kävi eduskunnassa. Suunnittelivat Deryan kanssa yhteistyötä kampanjoissaan ja minä lupasin olla myös avuksi. Upeita aktiivisia ja innokkaita tekijöitä. Riksulla on käynyt hyvä tuuri.

Huomisen ohjelma vielä hieman avoinna. Voi olla, että joudunkin Helsinkiin koko päiväksi ja illaksikin, mutta hyvin se Lahden seuraaminen tänäänkin onnistui läppäristä! Onnea Iivo Niskanen makeaakin makeammasta MM-kullasta! Ja lisää tulee!

Kommentit