Tänään 12 vuotta kansanedustajana – Aikanaan aloitimme Petterin kanssa takapenkistä

Blogi, maanantaina 18.03.2019

Tänään 18.3. tulee kuluneeksi tasan 12 vuotta siitä päivästä kun minut valittiin ensimmäistä kertaa kansanedustajaksi. Pian siis takana jo kolme eduskuntakautta ja jokaisesta hetkestä olen enemmän kuin kiitollinen. Iso kiitos siis teille kaikille tukijoilleni ja äänestäjilleni vuosien varrella ja iso kiitos Timon Tiimin yli 600 tukijalle ja kampanjoitteni johtoryhmille. Olen ikuisesti kiitollinen, sillä ilman teitä kaikkia en tässä olisi.

Iso kiitos kuuluu minua politiikkaan aikanaan houkutelleelle Iiro Viinaselle ja hänen tuelleen tukiryhmäni vetäjänä. Iso kiitos Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtaja Riku Bitterille joka on toiminut kaikissa vaaleissani kampanjapäällikkönä. Ja iso kiitos eduskunnassa Petterille jonka kanssa aikanaan vieruskavereina takapenkissä aloitimme. Ystävystyimme ja se ystävyys on kantanut tänne ja tulee kantanaan tulevaisuudessakin. Yhdessä ja yhteistyöllä. Petterin rinnalla eduskunnassa läheisin ystäväni on myös Ben Zyskowicz. Hänen kanssaan olen saanut kokea ja häneltä opppia monenlaista. Ja myös monet muut ovat tulleet vuosien varrella entistä tärkeämmiksi ja läheisemmiksi. Ystävyys on vahva voimavara.

Eduskunnassa on myös monia ystäviä yli puoluerajojen. Ystäviä löytyy oikeastaan kaikista eri puolueista ja kavereita vielä enemmän. Yhteistyön verkostot ja luottamus toisiin on politiikassa sellainen voimavara, että se pitäisi kaikkien ymmärtää ja sitä tavoitella ja saavuttaessaan myös vaalia.

Ja matka yhdessä jatkuu. Mukavaa maanantaita teille kaikille!

Kati Kokkonen teki tällaisen Miten minusta tuli minä -haastattelun. Itsekin yllätyin miten monessa olen saanut olla mukana ja mitä kaikkea tehdä ja kokea. Tämä pitkä video on myös osaltaan kiitos teille kaikille matkani varrella olleille. Siihen matkaan ei sisällä elämää joka on vain täynnä vuosia vaan rakkaan isäni sanoin vuosia, jotka ovat täynnä elämää.

Kiitos vielä täälläkin kaikille ja pidetään toisistamme huolta ja ollaan avuksi ja tueksi kun sitä vuoroin itse kukin tarvitsemme.

Tänään myös pidin tämän kauden viimeisen puheenvuoroni eduskunnassa. 1933 puheenvuoroa olen eduskunnassa näiden vuosien aikana pitänyt. Kaikki ne löytyvät eduskunnan sivuilta ja myös tämä toistaiseksi viimeinenkin. Se käsitteli päiväjärjestyksen mukaisesti vieraslajien aiheuttamia haittoja ja ongelmia ja metsästystä.

….

Kello 21.40 ja huomista kohden. Kotimatkalla piipahdin vielä ensin Hämeenlinnassa ja sitten Riihimäen Vaalikahvilalla. Kahvilamme nyt siis avoinna ja joka päivä vaaleihin asti. Tervetuloa kahville. Tänäänkin väkeä oli ollut liikkeellä ja huomennakin olen itse paikalla Lahden kierroksen jälkeen klo 16.30-18. Tervetuloa kahville! Ja päivällä sitä ennen eduskunna viimeisen istunnon jälkeen puhemies Paula Risikon kanssa Lahdessa.

Tänään oli myös Lounais-Hämeen tukiryhmä ollut liikkeellä. Kiitos!

 

Kommentit