Vaalikauden viimeinen täysistunto – Nyt voin käynnistää vaalikampanjan

Blogi, tiistaina 19.03.2019

Tänään eduskunnassa kokoonnuimme vaalikauden viimeiseen täysistuntoon. Päätökseen viimeiset asiat tältä kaudelta ja äänestykset niistä ja nyt katse kohti vaalikenttiä. Halusin tehdä tälläkin kertaa niin, että kampanjani alkaa vasta tämän viimeisen täysistunnon jälkeen eli työt ensin ja jatkokauden haku vasta sitten. Eduskunnassa tänään myös hieman haikeutta kun moni pitkänlinjan kansanedustaja istui viimeistä kertaa salissa ja isot sivut parlamentimme historiassa näin kääntyvät eteenpäin. Kiitos heille kaikille ja heistä monelta olen myös saanut valtavasti oppia ja neuvoakin näiden vuosien varrella. Niistä on hyötyä tänään ja huomennakin.

Eduskunnasta sitten matka jatkui vaalikentille. Ensin tänään Lahteen yhdessä puhemies Paula Risikon kanssa. Siellä väkeä hyvin liikkeellä ja monta mukavaa kohtaamista ja keskustelua. Lahdesta sitten Hollolan ja Hausjärven kautta Riihimäelle. Riihimäen Kokoomuskahvila nyt myös siis täysillä jo pelissä mukana ja oli mukava tänään aamulla saada jo palautetta, että meidän kahvila ainoa eilenkin auki ja on muuten auki vaaleihin asti. Tervetuloa kahville! Lisätietoa kahvilasta ja sen aukioloajoista löydätte Facebookista, mutta pääsääntö on, että kahvila on auki klo 10-14 ja sitten illasuussa 16.30-19. Mutta kannattaa aina varmistaa vielä aukiolot ja toki myös extra-aikoja on tapahtumien ja vierailujen osalta tulossa paljon tässä vaalien alla.

Lahdessa paljon väkeä liikkeellä. Itse jo kampanjoin siellä toista tuntia ennen kuin Paula tuli paikalle ja sitten monta mukavaa juttutuokiota Trion Sinuhen kahvilassa. Tiimiinkin tänään uusia jäseniä ja yksikin toi terveisiä ja kertoi niin ihastuttavan tarinan miksi minua haluaa äänestää, että meinasi Heinosen poika melkein herkistyä.

Mukava myös huomata, että tehty työ on pantu merkille ja moni tiesi monta sellaista asiaa mitä olen tässä tälläkin kaudella ollut tukemassa ja tekemässä.

Iso kiitos vielä puhemies Paula Risikolle vierailusta ja nyt vielä illaksi sitten kierrosta jatkamaan. Kahvit juotu yhden entisen oppilaani kanssa. Nämä aina parhaita ja palkitsevimpia kohtaamisia. Kiitos Anni!

Kello 21.48 ja kiitos tästä päivästä. Ilta tänään vielä Riihimäen Kokoomuskahvilalla. Hienoa, että meidän kahvila avoinna joka päivä ja tästä tullut todella paljon kiitos ja palautetta. Tämä olikin yksi tärkeä juttu kun kahvilan jälleen päätimme yhdessä tehdä. Kiitos tänään Jessica, Kaitsu ja Jukka. Paras tiimi meillä ja valtavasti osaamista ja ahkeruutta. Olen ikuisesti kiitollinen.

Illan aikana monta hyvää keskustelua ja juttutuokiota. Mahtava Ameli kävi koiransa kanssa kahvilla ja myös ihana hetki kun eräs ryttyläläinen äiti toi 10-v poikansa tapaamaan oikeaa kansanedustajaa. Aivan mahtavaa. Kiitos Äiti ja Poika!

Huomenna pitkä päivä ja mm. yksi isompi puhe, valtakunnallinen seutukaupunki seminaari ja myös ammattikouluasiaa. Normipäivä siis.

Kommentit