Taas linnut laulujansa visertää kauniisti – Paljon onnea uusille ylioppilaille, valmistuneille ja hyvää kesää koululaisille! Ja suuri kiitos Opettajille!

Blogi, lauantaina 30.05.2020

Kouluvuosi jälleen takana. Erilainen sellainen. Ehkä sodan jälkeisten vuosien jälkeen erilaisin. Ja siitäkin selvittiin. Suuri kiitos ammattitaitoisille ja sitoutuneille opettajillemme ja koulujen muulle henkilökunnalle. Teette arvokasta työtä joka päivä ja ette anna periksi edes poikkeusaikoina. Kiitos teille ja ansaittua kesälomaa.

Ja tänään myös on aika onnitella kevään uusia ylioppilaita ja myös ammattiinvalmistuneita. Lämpimät onnittelut! Ja onnea eteenpäin jatko-opintoihin, työelämään ja osalle myös armeijaan.

Ja ihanaa kesää myös kouluvuotensa päättäville. Edessä on kesä. Toivottavasti kaunis sellainen, vaikka vielä kaiken tämän keskellä hieman erilainen. Nauttikaa, uikaa, pyöräilkää, leikkikää. Eläkää!

Taas linnut laulujansa visertää kauniisti! Ihana kesä!

….

Erilainen päättäjäispäivä takana. Lapset kesälaitumelle ja myös ylioppilaille valkolakit ja valmistuneille paperit, vaikka juhlat isommin nyt syksyyn siirtyvätkin. Ja tänään myös jo 25. kerran sain palkita Kirkonkylän Koulun Kunnon Kaverin. Hieno perinne ja hienoa, että jatkuu. Nyt saunaan ja kaunis kesäpäivä päätökseen.

Kommentit