Säbäisän pyhäpäivää – Tampereen Kaukajärven Spiral Areena näyttää miten salibandy liikuttaa kaiken ikäisiä

Blogi, sunnuntaina 19.12.2021

Säbäisän vapaapäivä…

Tänään pyhäpäivä isomman lapsen salibandyturnauksessa Tampereen Kaukajärven Spiral Areenalla. Yksityinen salibandykeskus on tyyppiesimerkki siitä miten salibandy ja sähly saa kaiken ikäiset liikkumaan. Tänään kentillä lasten haastajasarjaa ja toisilla vähän jo enemmän pelailua, puulaakia ja kaikkea siltä väliltä. Ja kaikkia yhdistävänä se paras eli liikunnan ja pelaamisen riemu.

Meiltä LFT 10 matkassa mukava porukka vanhempia ja täytyy kyllä jälleen kerran kiittää näitä joukkueen eteen valmentajina, huoltajina ja kuskeinakin toimivia vanhempia. Hienoa tekemistä ja yhdessä lasten tekemisestäkin nauttimista.

Ensinmäinen peli vähän kuin paikallisottelu, kun vastassa oli Janakkalan Turengin Urbans. Makea voitto LFT:lle maalein 5-3. Toinen hävittiin sitten maalilla Kangasalaa vastaan. Mutta hienot pelit ja sarjan kärkipaikka säilynee.

Ja kotimatkalla vielä vähän isä-lapsi -laatuaikaa syömässä ja vähän jouluostoksillakin.

Isänä on vaan ihan parasta olla ❤️

Huomenna sitten jouluviikko, mutta eduskunnassa työt jatkuvat. Ja näyttää siltä, että tätä menoa Suomi menee vielä Omikronin takia sulkuun? Nyt pitäisi saada matalalla kynnyksellä pikatestit käyttöön, sillä näyttää, että rokotukset ja koronapassit eivät enää tilannetta pidä hanskassa? Sulkuun tätä maata ei enää saa päästää, vaan nyt pitäisi toimia oikein, vastuullisesti ja etunojassa.

 

 

 

 

Kommentit