Säbä-isä ja synttärijuhlaa

Blogi, sunnuntaina 17.11.2019

Lasten harrastukset pitävät isääkin liikkeessä. Tänään aikaisin aamusta Tampereelle ja 2010-syntyneiden Salibandyliiton turnaukseen. Valtavasti väkeä hallilla ja monella kentällä pelejä yhtä aikaa käynnissä. Osalla pelaamassa lapsia ja osalla aikuisia. Salibandy liikuttaa tänä päivänä kaiken ikäisiä. Hienoa työtä tehdään lajin parissa seuroissa ja muutenkin.

Kolmen pelin päivä Spiraali-Areenalla ja mukava lounastauko Mäcillä. Parhaita hetkiä lasten kanssa.

Illansuussa sitten sukulais- ja kummisynttärit pienemmällä pojallamme. Rakkaita kotimme täynnä ja ihania herkkuja oli äiti lasten kanssa pöytään loihtinut. Voi sitä lasten riemua.

Tuolla Kynästä-sivulla kirjoitan tänään Antti Rinteen suunnitelmista leikata ihmisten eläkkeitä. Nämä suunnitelmat pitää laajasti nyt torpata. Pienimpiä työeläkkeitä pitää voida parantaa, mutta se pitää tehdä ilman, että toisten ansaitsemia eläkkeitä ryhdytään leikkaamaan. Joku tolkku täytyy tässä Rinteenkin puuhailussa pitää. Onneksi myös SAK on jo todennut, että eläkerahostoista ei varoja voida tällä tavalla vaalilupausten lunasteluun napsia. Eläkkeitä ei saa leikata.

Nyt ilta ja viikonloppu takana. Huomenna yritysvierailuille Forssaan ja tiistaina sitten esittelen eduskunnassa meidän tekemän Kokoomuksen vaihtoehtobudjetin. Tuo esittelyni suorana Facebookissa kansanedustajasivullani klo 12.30. Tervetuloa linjoille!

 

Kommentit