Tänään en aloittanut: ”Oikein mukavaa…” – Vaan kiitin AKK-Motorsportin liittokokouksessa moottoriurheilumme tekijöitä

Blogi, lauantaina 16.11.2019

Moottoriurheilupiireissä ääneni on opittu tuntemaan mikrofonin varressa selostuksesta ja hehkutuksesta. Usein itse jo hymyilen, kun tavakseni on tullut aloittaa oikeastaan aina juonnot ja selostukset tutulla kaavalla: ”Oikein mukaan…”, Ja oikein mukaan…”, ”Oikein mukavaa…”

Ja oikein mukavaahan se on ollutkin.

Pian 20 vuoden ajan olen saanut tehdä myös moottoriurheilutoimittajan, -juontajan ja -selostajan töitä ja ensi kesänä on edessä sitten jo se legendaarinen 20. Neste Ralli minulle mikrofonin varressa.

Mutta tänäänkin mikrofonin takana sain olla, mutta tällä kertaa hieman erilaisessa tunnelmassa tutun väen edessä. Hämeenlinnan Verkatehtaalla kokoontui kansallisen autourheilun lajiliiton AKK-Motorsportin liittokokous ja sain kunnian olla kokouksen puheenjohtajana. Kokous oli myös suuntaa tekevä sillä tänään liitolle valittiin jälleen uusi puheenjohtaja. Viimeiset vuodet ja nyt myös täyden kaudet AKK:ta johtanut Juhani Pakari jätti tehtävän seuraajalleen ja tänään puheenjohtajaksi yksimielisesti valittiin Jarmo Mahonen. Jarmohan aikanaan toimi pitkään AKK:n toimitusjohtajana ja Suomen MM-rallin ja myös FIA:nkin johtotehtävissä ja nyt eläkepäivien koitettua hän palasi luottamustehtäväasemaan eli puheenjohtajaksi.

Liittokokous valitsi kokouksessaan puheenjohtajan lisäksi liitolle myös 27 jäsenisen liittovaltuuston. Viikonloppuna myös kokoontunut liittovaltuusto valitsi puolestaan liitolle hallituksen seuraavalle toimintakaudelle 2020-2022.

AKK-Motorsport ry:n hallitus 2020-2022

Jarmo Mahonen, pj.
Riku Bitter
Mika Heinonen
Tomi Jääskeläinen
Lasse Koski
Jarmo Pekkala
Nina Suvanto

Lämpimät onnittelut siis vielä kaikille valituille ja kiitos mukavasta päivästä ja siitä, että sain olla tällä kertaa motorsportin parissa tälläkin tavalla mikin ja myös puheenjohtajan nuijan varressa.

Kello 18.49 ja kotona. Niin mitä vielä tämä päivä sisällä pitikään. Löysin itseni tupperware-kutsuilta. Kun vanhaksi saa elää niin kaikkea sitä sattuu ja saa kokea. Kiitos Eeva!

Kommentit