Sinivalkoinen perjantai! – Tänään Huuhkajat tekevät futishisroriaa

Blogi, perjantaina 15.11.2019

Tänään on toivottavasti yksi suomalaisen urheilun isoista päivistä. Pitkäaikainen haave jalkapallon arvokilpailujen lopputurnauspaikasta on toteutumassa. Monet kerrat on Suomen maajoukkue päässyt lähelle lopputurnausta, mutta kerta toisensa jälkeen on unelma sulanut joko maalittomaan tasapeliin tai karvaaseen ratkaisevan pelin tappioon. Toivottavasti tänään illalla Helsingin jalkapallostadionilla tämä perinne katkeaa ja avautuu uusi perinne ja kääntyy uusi sivu suomalaisessa jalkapallohistoriassa.

Illan ottelussa vastaan asettuu Liechtenstein, jolle Suomi ei ole hävinnyt koskaan. Ja ainakin itse uskon, että voitto illalta napataan. Toki tappiollakin turnauspaikka voisi vielä avautua, mutta silloin sekä Armenian että Bosnian pitäisi hävitä omat karsintaottelunsa. Huhkajat ovat keränneet kymmenestä karsintaottelusta 15 pistettä. Mutta mukavampi varmasti pitää turnauspaikka omalla voitolla omissa käsissä.

Eduskunnassa tänään viimeistelimme Kokoomuksen vaihtoehtobudjettia. Julkistamme sen ensi viikolla ja iso urakka näin minun osalta päätökseen. Keskiviikkona eduskunnassa sitten täysistunto missä keskustelussa nämä vaihtoehtobudjetit Rinteen hallituksen esitykseen. Ja voin jo nyt sanoa, että vastuullisia ja työllisyyttä ja taloutta sekä palveluita vahvistaviakin vaihtoehtoja hallituksen velanottopolitiikalle on. Malttakaa vielä hetki.

Mutta nyt huudetaan! 🇫🇮

….

Kello 21.34!

Oi Suomi on! Oi Suomi on! Oi Suomi on niin ihana!

Onnea Huuhkajat! Olipa upea kruunu ja menolippu EM-kisoihin! Hetkiä joita ei unohda!

 

Kommentit