Robert Helenius vs. Franz Rill Hartwall Arenalla – Vaikean kautta kohti maailmanmestaruutta

Blogi, sunnuntaina 20.12.2015

Eilen ilta meni urheilun parissa Hartwall Arenalla. Hyviä matseja ilta täynnä ja hieman esimakua tunnelmasta saatii kun kehään asteli Juho Haapoja. Yli 12 000 nyrkkeilyn ystävää paikalla ja heistä valtavasti Pohjanmaalta ja huuto ja mekkala sen mukaista Haapojan iskiessä ja lopulta tyrmätessä. Hieno ura otti askeleen jälleen eteenpäin.

12373326_10153831988551670_744254470013017398_n

Hartwall Arena oli täynnä kun Robert Helenius palasi EM-kehään ja voittajana sieltä lähti jälleen.

1237556_10153831581901670_2533513944113380732_n

Hartwall Areenalla valmistauduttiin illan pääotteluun. Viikolla jo Vihreät sanallisesti tyrmännyt Ben oli myös pelipaikalla.

Illan pääottelu alkou vasta juuri ennen puoltayötä. Robert Helenius iski pitkän tauon jälkeen ja vastassa nyt Euroopanmestaruusottelussa oli saksalainen Franz Rill. Itse odotin ottelusta nopeaa Heleniuksen näytöstä ja sellainen siitä tulikin mutta vain selvin pistein. Helenius ei pystynyt tyrmäykseen ja aika-ajoin tuntui kovinkin passiiviselta kehässä paremmin liikkuneen ja nopeamman saksalaisen rinnalla. Matsi ei siis missään tapauksessa ollut mikään läpimarssi vaan Heleniukselle minusta mieluumminkin vaikea paluu. Aika-ajoin näytti että Robbe olisi käyttänyt takakättään eli oikeaansa kovin niukasti ottelun toisella puoliskolla. Itse jo epäilin peräti käden loukkaantumista mutta ei sellaista ainakaan ole virallisesti vielä kerrottu. Mutta jos katsotte ottelun uudestaan niin kiinnittäkääpä huomiota tähän. Oikealla kädellä ei mies lyönyt yhtään kovaa lyöntiä moneen erään ja käytännössä piti vasemmalla etukädellään vain Rillin kauempana itsestään. Voi olla, että tiesi pisteiden riittävän ja säästeli ja varmistelikin. Mene ja tiedä.

Hieno urheiluilta Arenalla jälleen ja seuraavaksi sitten samassa paikassa Nuorten MM-jääkiekkoa vuodenvaihteen tienoilla. Mutta nyt kiitokset eilisestä.

Tänään joulua kohden. Lopella Metsäkirkko ja illalla Timotein perinteinen joulukonsertti Lopen kirkossa kello 18.00. Tervetuloa Lopelle!

12314006_715827691886979_1700686184906281505_n

Kello 20.35 ja hetki sitten Lopen kirkosta kotiin. Anneli Julenin johdolla Naiskuoro Timotei ja Lopen Lapsi- ja Nuorisokuoro tarjosivat hienon joulukonsertin ja hyvin väkeäkin paikalla. Ja miksi ei olisi kun pienestä kunnastamme löytyy tällainen Suomen parhaaksikin valittu kuoro ja maailmallakin koko ajan menestystä keräävä kuoro. Tänäänkin huippukorkeatasoinen joulukonsertti ja jälleen uuttakin ohjelmistoa. Jään odottamaan Timotein Jouluyön lauluja eli Lopen kirkossa aattoyönä kello 23.30 kannattaa olla paikalla. Yksi maamme vanhimmista jouluyön musiikkihartauksista silloin. Ei puhetta vaan vain tunnelmarikkaita lauluja jouluyönä.

Kiitos vielä Anneli Julenille ja laulajille! Ja taidatte nyt tietää mikä on mun lempijoululaulu.

Anneli Julenin johtamalla Naiskuoro Timoteillä ja Lopen Lapsi- ja Nuorisokuorolla jälleen upea joulukonsertti Lopen kirkossa. Kiitos!

Anneli Julenin johtamalla Naiskuoro Timoteillä ja Lopen Lapsi- ja Nuorisokuorolla jälleen upea joulukonsertti Lopen kirkossa. Kiitos!

Huomenna sitten työpäivä vielä. Hämeenlinnassa Ylen radioon haastateltavaksi ja hieman kokoustakin. Ja sen päälle vielä yksi tapaaminen lounaan merkeissä. Ja iltaankin vielä puhdetta kun Lopelle ylimääräinen kunnanhallitus edelliskokouksessa tehdyn käsittelyvirheen takia. Itse en tuossa kokouksessa paikalla ollut eduskunnan budjettikäsittelyn takia, mutta huomenna pääsen kun asia käsitellään uudestaan lain ja säädösten määräämällä tavalla. Ei tuollaisia oikeastaan saisi sattua.

Illalla tänään myös mielenkiintoinen uutinen vielä liittyen eiliseen nyrkkeilyiltaan. Robert Heleniuksen vastustajahan vaihtui vain muutama viikko sitten. Aluksi vastustajana piti olla hallitsevan Euroopanmestarin Erkan Teperin. Hänet kerrottiin loukkaantuneen, mutta nyt Ilta-Sanomat uutisoi, että Teperiä epäillään dopingista. Mielenkiintoinen uutinen jos osoittautuu todeksi.

Kommentit