Pysyvämpiä paikkoja Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön tukiryhmään liittymiseksi – ”Minä rakastan tätä maata”

Blogi, keskiviikkona 07.06.2017

Kannattajakortien kerääminen on sujunut erinomaisella tavalla ympäri koko maan. Isoja tapahtumia ja tilaisuuksia on järjestetty ja järjestetään läpi koko kesän. Tänään kannattajakortteja voi allekirjoittaa Lahden Markkinoilla ja lauantaina järjestämme Riihimäellä keräystempauksen kello 10-12. Paikan vahvistamme myöhemmin. Markkinoilla ja tapahtumissa läpi kesän on myös mahdollisuus allekirjoittaa oma kannattajakortti ja lähteä mukaan. Mutta osa on myös toivonut mahdollisuutta, että pienemmissäkin paikoissa olisi mahdollisuus kortti kirjoittaa ja isommissakin hieman vapaammin silloin kun omaan aikatauluun sopii. No minähän ryhdyin toiveista toimeen ja nyt huomenna torstaina ja viimeistään loppuviikon aikana on Kannattajakortteja allekirjoitettavana myös kiinteissä pisteissä.

Nyt olen saanut varmistuksen sille, että kortteja on ainakin heinäkuun loppuun asti Lopen Nesteellä ja Lopella lisäksi Huhkajalammen Kahvilalla kantatie 54:n varressa sekä Räyskälän Lentokentän ravintolassa. Lopella aukeaa pisteet vielä viikonloppuna Mikkolan Suoramyyntiin ja Hunsalaan Pelto-Seppälän Tilapuotiin. Riihimäelle olen sopinut pysyvän paikan Hämeenkadun varteen Uuteen Kirjakauppaan, JR-Pukutaloon ja Bodrum Kebabiin. Ne tänään jo kaikki auki. Hämeenlinnassa pysyvä piste on Reskalla MyMilou -kaupassa. Pisteet siis avoinna jokaisen paikan omien aukioloaikojen puitteissa ja toivon minulle suoraan tietoa jos laput jostain loppuvat. Täytetyn lapun voi jättää kyseiseen paikkaan henkilökunnalle mistä ne toimitan sitten eteenpäin.

Eli tervetuloa tukemaan Sauli Niinistöä ja allekirjoittamaan oma virallinen kannattajakorttisi!

Riihimäki: Bodrum Kebab, JR-Pukutalo ja Uusi Kirjakauppa

Loppi: Neste Loppi, Huhkajampi, Räyskälän Lentokentän kahvio, Mikkolan Suoramyynti, Pelto-Seppälä Tilapuoti

Hämeenlinna: My Milou -liike Reskalla.

Uusiakin paikkoja ja myös eri kuntiin mielelläni avitan pystyyn eli viestiä voi laittaa minulle.

Ohjeita vielä:
– Käytä keräykseen vain kannattajakorttia, jossa on ehdokkaan, vaaliasiamiehen ja hänen varahenkilönsä tiedot ennalta täytettyinä. – Esitäytettyjen korttien kokoa tai mallia ei voi muuttaa.
– Kaikki käsinkirjoitettavat tiedot on kirjoitettava selkeällä käsialalla, käytä kuulakärkikynää (tai vastaavaa) ja täytä vain omat tietosi.
– Laita varmuudeksi koko nimesi. Henkilöiden varmistaminen oikeusministeriössä tehdään nimen, osoitteen ja täydellisen syntymäajan (pv.kk.vvvv.) perusteella.
– Tiedosta, että kerätyt kannattajakortit muodostavat luovutuksen jälkeen julkisen asiakirjan.

Äänioikeutettu henkilö vuoden 2018 presidentinvaaleissa on syntynyt 28.1.2000 tai aiemmin.

Riihimäen Prisma kauppakeskus Atomi

Ja lisäksi vielä tulevana lauantaina talkoilemme Riihimäen Atomilla eli tutummin Prismalla kello 10-12! Siellä siis silloin myös Kannattajakortti allekirjoittaa!

Hienoa, että sinäkin haluat lähteä mukaan. Kaikki mahdumme 🙂

….

Kello 19.30 ja Loppijärven rannassa. Tänään verotyöryhmän palaveria, asunto- ja ympäristöjaosto, turvallisuus- ja hallintojaosto ja aamusta pitkä puolustusvaliokunnan kokous. Niin ja sitten vielä täyistunto. Yhteenpäivään siis ihan mukava kokousmäärä ja huomenna jatketaan.

Kommentit