Porvoon ampumiset nostavat huolen esiin – Meidän turvallisuutta vaalivat joutuvat yhä useammin itse väkivallan kohteiksi

Blogi, sunnuntaina 25.08.2019

Aamun uutiset kertoivat jälleen miten poliisia kohtaan oli avattu yöllä tuli. Tarkkaa tietoa ei tapahtumasta ole, mutta se tiedetään, että kaksi poliisia sai osumat mennessään hälytystehtävää hoitamaan. Tietoa julkisuudessa ei ole siitäkään millaisesta tehtävästä oli tai piti olla kyse.

Nyt on tärkeintä antaa poliisille työ rauha tutkintaan ja tapahtumien selvittämiseen ja tekijöiden kiinnisaamiseksi. Ja ennen muuta haavoittuneille poliiseille toivoa toipumista ja voimia kuin myös kaikille läheisille.

Tämä jälleen alleviivaa sitä, että työtä poliisien resurssein vahvistamiseksi viime hallituskauden tapaan tulee jatkaa ja myös huolehtia siitä, että kaikki varusteet ovat ajanmukaisia ja riittäviä.

….

Kello 18.44 ja kotona. Tänään minulle harvinainen päänsärky kiusannut. Hieman meni päivänkin ohjelma uusiksi. Nyt kuitenkin helpottaa jo. Huomenna maakuntahallituksen kokous ja tiistaina ja keskiviikkona sitten eduskuntaryhmän kokous.

 

Tagit: Poliisi,

Kommentit