Tuulosen Syysmarkkinoilla perinteiseen tapaan – Ydin-Hämeen kokoomuslaisten kanssa tavan mukaan startataan aina syyskiertue

Blogi, lauantaina 24.08.2019

Tänään laitoimme liikkeelle perinteisen Syyskiertueeni. Se on vuosikausien ajan startannut aina Tuuloksen Tuulosen Syysmarkkinoilta ja yhdessä Ydin-Hämeen Kokoomuksen väen kanssa. Tänään mukana olivat myös isolla joukolla Hämeen Kokoomusnaiset ja kokoomus näkyikin hienosti myös näin vaalien välilläkin. Olimme itseasiassa jos oikein katselin ainoa puolue joka oli liikkeellä näin eduskuntavaalien jälkeenkin. Tuntui ihmiset sitä arvostavan.

Tuulosen messuilla syyssää meitä myös suosi eikä muutamat tummat pilvetkään meitä kastelleet. Väkeä oli valtavan hienosti liikkeellä ja juttuseuraa oli jo odottamassa kun ennen yhtätoista paikalle tulin. Palautetta heti Hämeen tieremonteista ja kiitostakin Lammin ja tämän alueen tierahoista, mutta myös uusi teitä remonttilistalle. Oli kiva huomata, että tehty työ ja tuloksetkin on pantu merkille. Myös yksi puhelinsoitto tuli teistä kiitokseksi ja myös sieltä pari tietä listalle lisää. Valtion pienempien teiden peruskorjauksia on siis välttämätöntä jatkaa myös alkaneella vaalikaudella ja lupasin myös oppositiosta näitä pitää esillä. Katsotaan jos vielä saan sellaisia paikkoja, että näihin pääsen oikein kunnolla vaikuttamaan. Yritetään kaikkemme.

Tuuloksessa puhutti myös jäteasiat ja myös poliisin resurssit ja myös Rinteen hallituksen aloitus ja pitkä lista petettyjä vaalilupauksia hoitajamitoituksesta koulutuksen rahoihin ja poliisien määrästä yrittäjien ja työllisyyden painostuksiin. Tuntuu, että monella on aikalailla vahva pelko siitä mitä nämä neljä vuotta pahimmillaan tuovat.

Kiitolset vielä paikallisille kokoomuslaisille järjestelyistä ja kaikille paikalla piipahtaneille terveisistä ja ideoista. Myös Lammin Heinosia oli tänäänkin liikkeellä. Siitä Kapakanmäen takaahan meidän suku aikanaan liikkeelle lähti.

Tuuloksesta sitten Hämeenlinnan keskustaan ja sieltä iltapäivällä avaamaan uusi LatinoShow Summer GP Elmolaan. Toistasataa tanssijaa mukana uudessa kilpailussa ja myös paljon päivän koulutusryhmissä. Latasin muutaman videonkin Facebookin puolelle eli kurkatkaapa sieltä.

Kommentit