Port Aventura Aquapark – Hellepäivän virkistys

Blogi, tiistaina 06.08.2019

Lomaviikko ja puhelin ollut kuumana myös muustakin kuin auringosta. Veikkaus teki vakavan virheen viikonloppuna ravipelien mainonnassa ja yhtiö on saanut syystä ja aiheestakin ryöpytystä mediassa. Itse toimin Veikkauksen hallintoneuvoston puheenjohtajana vielä syksyyn ja olen tässä roolissa saanut asiaa kommentoida.

Olen pyytänyt yhtiön johdolta perusteellisen selvityksen miten tällainen Toto-mainoskampanja pääsi oma valvonnan läpi ja myös Kenon aiemmasta kampanjasta pitää saada selvitys. Hyvää makua on rikottu rajusti ja myös lain kirjaintakin mm. arkipäiväistämällä mainonnassa pelaamista. Ravimainos koetteli rajusti ja myös rikkoi hyvän maun rajat ja onneksi se vedettiin välittömästi pois. Olen pyytänyt selvityksen myös toimista mitä yhtiön johto ja mainonta tekevät tällaisten estämiseksi jatkossa jo etukäteen. Veikkaus ei saa mennä harmaalle alueelle eikä koetella lain rajoja eikä hyvää makua. Veikkauksen pitää olla suunnannäyttäjä vastuullisessa pelaamisessa ja hyvä, että yhtiön johto on jo tänään ensimmäisistä toimista kertonut.

Olen pettynyt ja pahoillani, että tällainen tapaus pääsi tapahtumaan. Vihreistä on yhtiön mainonnan ja johdon otettava opiksi ja varmistettava, että jatkossa mennään reilusti pelikentän oikealla puolella.

Mutta nyt täällä vesimaailmassa. Hellettä ja aurinkoa riittää ja veden riemua. Käymisen arvoinen kohde tämäkin ja varmasti myös Ferrarin oma teemapuisto naapurissa ja myös valtava huvipuisto. Itseasiassa PortAventura World on lomakeskus, 85 kilometriä Barcelonasta länteen Saloun kaupungissa, on Euroopan suurin sarjassaan.

PortAventura World pitää sisällään 39 laitteen PortAventura Parkin, oman Ferrari Land -maailman missä myös hurjan vauhdinkin pariin pääsen sekä tämän PortAventura Caribe Aquatic Park -vesipuiston, miss on erilaisia altaita, vesiliukumäkiä ja tekorantoja. Täällä osataan.

Kommentit