Nyt saa äänestää parempia palveluita! – Ennakkoäänestys 12.-18.1.2022

Blogi, keskiviikkona 12.01.2022

Hyvää huomenta Häme!

Tänään alkaa Hämeen aluevaalien ennakkoäänestys. Vaikka koronatilanne on pahentunut, niin vaalit on maamme hallitus päättänyt pitää. Mutta huolehditaan me yhdessä, että ne vaalit menevät koronaturvallisesti ja kaikki uskaltavat ja pääsevät äänestämään. Annetaan siis äänestyspaikoilla tilaa ja rauha äänestää ja mahdollisuus myös edetä rauhallisemmin. Olen varma, että viikon ennakkoäänestysaikana 12.-18.1.2022 me ehdimme kaikki käydä äänestämässä myös koronaturvallisesti ja -koronarauhallisesti.

Mutta mukana siis ollaan ja saa äänestää. Ääni paremmille sote-palveluille ja palo- ja pelastuspalveluille. Ääni välittämiselle ja Hämeelle.

Pidetään siis yhdessä huolta lähipalveluista ja siitä, että kaikki pääsevät lääkäriin, mutta saavat myös apua jo ennaltaehkäisevästi kotikunnissaan. Otetaan OmaHämeessä käyttöön palveluseteli täysimääräisesti ja myös mielenterveyspalveluiden Terapiatakuu. Varmistetaan, että jokaisessa kunnassa on riittämiin myös vanhusten palveluasumisen paikkoja, niin, että tuen tarvekaan ei ole muuttoon pakottava asia. Ja pidetään huolta, että kuraattorit ja psykologit ovat jatkossakin kouluilla ja lähipalvelut lähellä.

Tuoreet gallupit eri puolilta Suomea lupailevat hyvää ja tehdään äänestämällä niistä myös totta.

….

Kello 19.40 ja neljäs OmaHäme Facebook Live päättyi hetki sitten. Tänään siis teimme Tiinan kanssa vaalikoneita ja tuo jakso löytyy siis Facebookista edelleen eli se on katseltavissa vielä ns. jälkilähetyksenä. Ja yritetään se saada huomenna myös sitten Youtubenkin puolelle. Mutta nyt mukava päivä päätökseen. Tänään Riihimäellä ja Hausjärvellä ja huomenna jatkuu.

Tänään Hämeen töissä – Hämäläisiä tekoja -kampanjani arvonnassa arvottiin Joutsen Finlandin untuvatyyny. Jokaisessa Live-lähetyksessä siis aina joku hämäläinen palkinto arvonnassa ja tämän illan liven palkintona on Sini-tuotteen moppisarja. Osallistukaapa keskusteluun minun Facebook-sivulla.

Kommentit