Mukaan LFT-perheeseen – Lopen Floorball Teamissä tehdään upeaa työtä

Blogi, sunnuntaina 25.10.2015

Tänään mukava pyhäpäivä ihan vaan perheen kanssa. Viikonloppu meni muuten Helsinki International Horse Showssa ja täytyy kyllä vielä kerran kiittää järjestäjiä upeasta tapahtumasta. Ja totta kai upeita ratsastajia hevosineen ja hienoja ystävien ratsastusharrastuksen parissa. Aivan sellaista huippumenestystä ei tullut tällä kertaa mistä suomalaisratsukoille haaveilin, mutta hyviä askelia kohti isoja voittoja otettiin jälleen. Ja erityisen iloinen olin kolmen loppilaisratsastajan Rosa Mäkelän, Ella Paloheimon ja Rosa Laineen pääsystä HIHS:iin ja myös menestyksestä.

Mutta tänään siis päivä salibandyn parissa. Lopella aikanaan syntyi oma erikoisseura salibandyn ympärille kun LFT aloitti lajin parissa. Vuodet ovat olleet hienoja ja menestyksekkäitä ja ehdottomasti kruununa muutaman vuoden takainen C-poikien Suomenmestaruus. Ei taida mistään muusta tämän koko luokan kunnasta tällaista joukkuelajin mestaruusjoukkuetta kasvaneen. Kuvaavaa se, että meillä yksi ikäryhmä on noin 100 lasta ja siitä siis valikoitui ja kasvoi ikäryhmänsä paras salibandyjoukkue. Ja tänään parhaat jatkavat uraansa huippusarjoissa ja myös maaotteluissa ja arvokisoissakin.

12065899_10153727068116670_683448785329991245_nMekin nyt siis liityimme mukaan LFT-perheeseen. Hieno harrastus lapsille ja kun itsekin liigassa pelannut Olli Aalto ja huipputasolla myös pelannut Tomi Hietanen ja Rami Ahola lähtevät pikkupoikien viemään lajin saloihin niin eihän sellaisesta mahdollisuudesta voi kieltäytyä. Ja mukaan lapsemme ilmoitimme niin saman tien hommat lähtivät vauhdilla eteenpäin ja kaikki erittäin ammattimaisesti hoidettuna. Ja arvostan kyllä todella korkealle näiden miesten otetta myös pieniin 5-7-vuotiaisiin poikiin. Siinä välillä itkukin tulee ja jännittääkin, mutta tilanteet hoidetaan hienosti. Iskä on tyytyväinen ja iloinen.

Tänään pienet pojat ja yksi tyttökin pelasivat ensimmäisen leikkimielisen turnauksensa Tervakosken pikkujunnuja vastaan Elmolassa. Iso katsomo oli jälleen tupaten täynnä väkeä kun totta kai me kaikki halusimme nähdä ne ensimmäiset matsit. Katsomossa siis äitejä, isiä, veljiä ja siskoja ja totta kai mummuja, vaareja ja kummejakin. Hieno tunnelma ja yhteenkuuluvuuden tunne. Tykkään!

Kiitos siis tästä LFT:lle ja kaikille jotka ovat vuosien varrella olleet tätä upeaa seuraa perustamassa ja rakentamassa. Teette arvokkainta mahdollista työtä.

Kommentit