Loppi-villasukat jalkaa ja syksyä kohden – Pilpalan Lättähattu kohta valmiina

Blogi, sunnuntaina 03.09.2017

Kesä alkaa pikku hiljaa kääntyä syksyksi vaikka melkein kesän kauneimpia iltoja ja jopa lämpimämpiä öitäkin tuo elokuu vielä tarjoili. Tänään hieman katsetta jo syksyyn ja järvenrannalta kotia kohden.

Tänään nautittu urheilusta ja ihan vain mukavan hitaasta sunnuntaista. Jalassa lämpimät uudet Loppi-sukat. Jousimaan Hannalle joskus Loppi-sukista vinkkasin ja eikä aikaakaan kun laittoi viestiä, että nyt minulle olisi sellaiset. Lämpimät ja tyylikkäät Lopen vaakunalla. Nyt varpaat lämpiminä mukava katsella Susijengin vahvaa menoa koriksen EM-kisoissa ja jo päivällä nautittiin Formuloista. Penkkiurheilijan paras päivä.

Niin ja käytiinhän me päivällä katsomassa pian valmistuvaa Pilpalan Lättähattua. Hämäläisen Jaakko on tehnyt koko kesän upeaa kesäkahvilaa Pilpalaan ja nyt vaunu alkaa olla aikalailla valmis. Lupaili, että tänä syksynä vielä kahville pääsemme. Kannattaa liittyä Pilpalan Lättähatun seuraajiin Facebookissa niin tiedätte koska kahvit on porisemassa. Tästä tulee huikea juttu ja mikä kulttuuriteko Jaskalta! Arvostan!

Huomenna sitten uusi viikko ja tiistaina eduskunnassakin täysistunnot käyntiin.

Kommentit