Kesäkiertueeni jatkui jälleen Päijät-Hämeen puolelle – Tänään perinteisillä Kärkölän Maalaismarkkinoilla

Blogi, lauantaina 02.09.2017

Kärkölän Maalaismarkkinat ovat kuuluneet Kesäkiertueeseeni pitkään ja niin tänäkin syksynä. Kärkölään vuosien varrella syntynyt paljon tuttuja ja monia ystäviä ja tärkeitä tukijoitakin ja tänään olikin mukava tavata tuttuja ja uusiakin juttukavereita.

Kärkölässä puhutti mm. tulevat maakuntavaalit, mutta myös valtion talousarvio, ammatillinen koulutus ja sen ja lukion kustannukset, Soten vaikutukset maaseuduille ja muutama keskustelu poliisin tulevista oikeuksista ja myös poliisien määristä ja puolustusvoimiemme ajankohtaisista asioista. Kirjo laaja ja valtaosa varsin positiivisia terveisiä. Tuli tunne, että nyt jälleen on tehty jotain oikeinkin.

Mukava päivä Kärkölässä.

Kärkölässä hieno tapahtuma ja paljon ohjelmaa ja myyjiä ja hyvin väkeäkin. Tällaiset tapahtumat tänne satokaudelle ovat mitä parhainta mainosta kotimaiselle ruuantuotannolle ja kivoja kohtaamisiakin ennen kesäkauden ja mökkikauden päättymistä. Tänäänkin monet olivat tulleet markkinoille vapaa-ajanasunnoiltaan ja heistä ainakin yhden koti pääkaupunkiseudulla ja muutaman Lahdessa.

Nyt illalla vielä ystävien kanssa hetkeksi Ladolle syysjuhliin. Hienoa syysiltaa kaikille!

 

Kommentit