Lopen Kesämarkkinakauden avaus ja presidentti Niinistön tukiryhmätalkoita

Blogi, lauantaina 10.06.2017

Pekkalassa oli mukava herätä jo linnunlaulun aikaan. Miten kaunis aamu olikaan. Loppijärvi lähes tyyni ja linnut lauloivat ja käkikin kukkui. Kesä se on.

Tänään avasimme myös Lopella torilla Markkinakesämme kunnan Tavataa torilla ja tullaan tutuiksi -tapahtumalla. Väkeä paljon liikkeellä ja monella terveisiä ja toiveita myös minulle tuotavaksi. Esillä niin järvemme kuin vapaa-ajanasukkaiden asiat kuin kuntapalvelutkin. Muutama hyvä ihan uusikin idea eteenpäin vietäväksi ja hieman myös risujakin. Olen samaa mieltä, että jätehuoltoasiat ovat nyt menossa huonompaan suuntaan, mutta täytyy nyt todeta, että muutosta emme ole Lopella itse ajaneet vaan tässä isot kaupungit ovat nyt kävelleet maalaiskuntien yli. Tavoitteena vielä kuitenkin saada järki voittamaan ja vanha hyvä toimiva nykymalli jatkumaan. Itse en periksi tule antamaan. Keskittämistä ei pidä tehdä vain keskittämisen ilosta.

Lopen torilla kauniin kesäinen ja rento tunnelma ja ensi viikon torstaina avaamme Tiina Seppälän vetämänä myös tämän kesän torstain Iltatorit. Kesätorit siis jatkuvat viime kesän tapaan aina torstaisin ja luvassa torimyyjien lisäksi myös paljon ohjelmaa ja tapahtumia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön Kannattajakortit viedään käsistä

Niin se vaan on, että tuntuu, että kaikki haluavat nyt mukaan Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön tukiryhmään. Tänään oli ympäri Suomen jälleen kannattajakorttien keräystalkoita ja tuhansia lappuja tuli jälleen laareihin. Itse olin tänään mukana vapaaehtoisporukassamme Riihimäen Prismakeskuksella ja sieltä myös iso kasa tukea ja luottamusta pressallemme.

Myös nämä ideoimani kiinteät shop in shop -keräyspisteet ovat saaneet aikaan hyvän vyöryn. Lappuja tulee niistä tasaisesti kaikkialta ja mikä hienointa näitä pisteitä nyt perustetaan samalla tyylillä ympäri Suomenmaan. Näin koko kansan presidenttiä tehdään.

Haastan siis sinutkin mukaan talkoisiin. Kannattajakortin täyttämällä saamme ehdokkaaksemme Sauli Niinistön ja talkoissa voi halutessaan olla isomminkin mukana. Ei muuta kuin yhteyttä minuun ja mukaan vaan!

….

Kello 14.06 ja juuri hetki sitten suoralähetys Jyväskylästä kertoi, että Jussi Halla-aho on valittu suoraan ensimmäisessä vaalissa puolueen puheenjohtajaksi. Kuuntelin päivällä Timo Soinin tunteikkaan jäähyväispuheen ja mielenkiintoista kuulla huomenna Halla-ahon puheenjohtajan linja-puhe. Katsotaan ja kommentoidaan asiaa sitten enemmän. Nyt onnea Halla-aholle selvästä valinnasta ja onnea ja vastuullisuutta vaativaan puheenjohtajan tehtävään.

 

 

 

Kommentit