Lopella alkaa pakka olla kasassa – Luottamuspaikkajaossa valintoja lyötiin nippuun

Blogi, maanantaina 09.08.2021

Näin Lopen Lehti kirjoitti kuntavaalien tuloksesta heti vaalien jälkeen kesäkuussa. Kokoomus nousi kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa Lopen suurimmaksi puolueeksi.

Tällä kertaa Lopella luottamuspaikkaneuvottelut meni sujuvasti. Reilussa tunnissa jo kesäkuussa saimme tehtyä paikkajaon eri puolueiden ja ryhmien kesken ja sovimme, että sitten elokuun alussa lyödään valinnat nippuun. Tänään kävimmekin valtuustosalissa kokonaisuuden läpi ja yhdistimme meidän ja muiden ryhmien valinnat yhteen. Vain muutamaa kohtaa jouduttiin enää tarkentamaan ja taisi enää yhdellä ryhmällä jäädä jotain omasta kokonaisuudesta täyttämättä. Muuten siis tänään kokoon henkilöt kunnanhallitukseen, lautakuntiin ja kaikkiin muihinkin luottamustehtäviin.

Olen enemmän kuin tyytytyväinen, että homma meni nyt näin hyvässä hengessä. Ensimmäistä kertaa sain neuvotteluja nyt isoimman ryhmän puheenjohtajana vetää ja täytyy sanoa, että hyvä fiilis jäi kokonaisuudesta. Osaavat ja motivoituneet tekijät löytyi jo lähes kaikkiin tehtäviin ja saamme kokonaisuuden sitten valmiina kunnanhallituksen kautta elokuun 23. päivän valtuustoon. Silloin itse saan pitkän valtuustonpuheenjohtajaputken jälkeen siirtyä kunnanhallituksen johtoon. Tuttu paikka sekin ja mukava jälleen päästä hieman siihen lähemmäksi ns. arjen aktiivista päätöksentekoa.

Nyt kello jo kohta yksitoista. Tänään oli hieman vapaatakin ja ehdin myös tuonne metsään hieman valmistelemaan tulevaa jahtikautta ja ehdittiinhän me tänään myös uuden kouluvuodenkin varusteita hakemaan.

Kommentit