Lastikan ensimmäinen iso peli – LFT kohtasi F-Liigan Happeen Suomen Cupin ottelussa

Blogi, sunnuntaina 19.11.2023

Lopen uusi urheiluhalli Lastikka sai tänään todellisen isojen pelien kasteensa. Lastikan kentälle juoksi nyt ensi kertaa salibandyliigan pelaajia, kun Lopen Floorball Teamin miesten edustusjoukkue kohtasi Suomen Cupin 6. kierroksella Jyväskylän Happeen. Asetelma oli tietenkin mielenkiintoinen, kun LFT Läysä pelaa

Nyt sai meidän Lastikka sitten oikean tulikasteensa! 518 henkeä seurasi LFT Läysän Suomen cupin viiden kierroksen ottelua liigaseura Jyväskylän Happeeta vastaan! Ja Happeeta vastaan ei hoppee ole häpee!
Upea peli ja hieno tunnelma! Itselläni oli ilo saada vähän mikin varressakin serkkupoikani Teron kanssa häärätä ja sitten lopuksi Valtion Liikuntaneuvoston puheenjohtajana palkita pelin parhaat pelaajat! Parhaina palkittiin Happeeta LFT-kasvatti Markus Sipronen ja Läysän parhaan Ville Rusi! Parhaat pelaajat valitsivat RSS Laaka legendat Ville Arminen ja Janne Nordström!
Kiitos LäySä taas tästä upeasta pelistä ja tunnelmasta!

kuitenkin tällä kaudella vasta salibandyn 3. divisioonaan. Tilanne oli vähän kuin…

Daavid vs Goljat.

Meidän uusi urheiluhallimme valmistui kesällä ja otettiin täyteen käyttöön vasta elokuun alussa. Iso täysimittainen sisäpelihalli (28×48) tuli todellakin tarpeeseen ja jo heti avauskaudella halli on ollut loppuun buukattu käytännössä 7/365. Hallimme nimettiin loppilaisen salibandyn maailmanmestarin ja moninkertaisen Suomen mestarin Ville Lastikan, Lft 96-kasvatin, mukaan Lastikaksi. Nimi on otettu upeasti säbäpiireissä vastaan ja nyt jo muutamaa kuukautta myöhemmin kaikki ympäri Suomen tietävät, että missä ollaan, kun Lastikassa tapahtuu. Ville antoi perheensä kanssa sukunimensä areenamme käyttöön ja olen siitä enemmän kuin iloinen. Aikanaan esitin ensimmäisen hallimme nimeksi Elmolaa ja nyt kun tätä nimeä uudelle hallillemme esitin, niin ajatus oli saada kaikkien tuntema kaksikko Elmola ja Lastikka aikaan ja näin myös on nyt tapahtunut.

Lastikka on isännöinyt jo myös ensimmäiset Suomenmestaruuskilpailunsakin, kun Lopen Voima ja Kunto Team Markku Savolaisen johdolla järjesti siellä muutama viikko sitten maksimivoimapunnerruksen SM-kisat. Salibandyn lisäksi Lastikka on saanut jo toimia myös jalkapallon sisäharjoittelukenttänä ja myös monessa muussa. Ja mikä upeita hallimme on ollut täynnä nimenomaan lasten liikuntaa, liikunnan riemua ja tekemistä.

Liike on lääke!

Tänään sunnuntainakin ennen isojen poikien peliä Lastikka isännöi jo aamusta LFT:n P13-joukkueen toimesta junnupeliä. LFT kohtasi kotiareenalla kiven kovan Riihimäen Seudun salibandyseura Panthersin vastaavat junnut. Ja vielä illan myöhäisottelussa LFT:n P19 pojat kohtaavat Lastikassa Rauman Salban kello 18.30 alkavassa pelissä.

Pikkujunnuille tasapeli 5-5 aamulta ja Läysälle ehkä kuitenkin odotettu tappio liigaseuralta 2-13. Kohta vielä ”Iitun poikia” kannustamaan!

Hallimme on siis tullut enemmän kuin tarpeeseen! Annetaan vauhdin kiihtyä!

 

Kommentit