Lasten liikunnan ja pelaamisen riemua – Nikkareiden kiekkokoulua ja LFT:n salibandyä

Blogi, sunnuntaina 19.11.2017

Tämä päivä oli tehty lasten harrastuksista. Tosin vain toinen matkassa, kun perinteinen päiväkodin syysflunssa ja korvatulehdus pienemmän kiusana. Viheliäinen sairaus tuo korvatulehdus ja aika ahkera vieras tällaisessa perheessä. Mutta isompi kunnossa ja aamusta varhain jo Riihimäen JJ-Areenalle ja siellä Nikkareiden kiekkokoulu.

Riihimäellä jäätilanne nyt erinomainen uuden Jukka Jalonen harjoitushallin myötä ja tänäänkin kahdessa kaukalossa täysi tohi aamusta lähtien käynnissä. Vanhan hallin puolella muodostelmaluistelijoiden kutsukilpailut ja uudella hallilla ensi kiekkokoulua ja sitten lasten jääkiekkopelejä. Täytyy kyllä nostaa hattua näille vapaaehtoisille ja valmentajille kummassakin lajissa. Tänäänkin kun seurailin sitä otetta ja tapaa miten pienten lasten intoa jääkiekkoon ja luisteluun heräteltiin ja vaalittiin niin ei voi muuta olla kuin kiitollinen. Hauskaa riitti jäällä ja menoa ja luistelemisen ja pelaamisen riemua. Ei ihme, että tästä myllystä on tullut monta SM-liigapelaajaakin ja maailmanmestarikin ja ennen muuta monta joille on kehittynyt hieno ja elämänmittainen liikunnallinen elämäntapa.

Riihimäeltä sitten seuraamaan LFT:n 08-Akatemian kotiturnausta Lopen Elmolaan. Salibandyssä taasen Lopella tehdään seutukunnan parasta työtä ja joukkueita on jokaikäisille ja monen tasoisillekin. Tänään boxissa pienimpiä pelaajia ja vielä sitten iltapäivällä myöhemmin kymppityttöjen ja -poikien treenit. Jos Riihimäeltä on kasvanut monta kiekkoässää niin Lopelta taasen salibandyyn Ville Lastikat, Teemu Metsälät, Roope Grönholmit ja muut ja uusia pieniä mukuloita kasvamassa ja kehittymässä koko ajan lisää. Hienoa työtä Lopen LFT:ltä yhdessä kumppaniseurojen kanssa.

Huomenna sitten aamusta Riihimäelle ja siellä ensin tapaaminen apteekki- ja lääkeasioiden parissa ja iltapäivällä Lopella seutujohtoryhmän kokous. Mutta nyt vielä nautitaan pyhäillasta ja syödään itse hirvimetsältä saatua kruunupäätä. Todellista lähi- ja villiruokaa.

Kommentit