Niinistön kansanliike liikkeellä – Kymmeniä tilaisuuksia ympäri Suomen

Blogi, lauantaina 18.11.2017

Tänään Tasavallan presidentti Sauli Niinistön kansanliike lähti liikkeelle. Ympäri Suomen järjestettiin päivän aikana kymmeniä tapahtumia ja mikä hienointa mukana oli väkeä yli puoluerajojen ja kaiken ikäistäkin. Kansanliikkeeseen liittyi hienosti väkeä ja monet kävivät kertomassa tyytyväisyyttään Presidentti Niinistön ensimmäiseen kauteen ja hänen tapaansa toimia maamme hyväksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Maamme asema monessa on aivan erilainen nyt kuin kuusi vuotta sitten oli ja meitä kuunnellaan, halutaan kuulla ja meillä on hyvät suhteet niin itään kuin länteenkin.

Itse kiersin tänään Kanta-Hämeen tapahtumia koko päivän. Aamusta ensin Tervakoskelle missä kahvipannut olivat kuumina jo aamuvarhaisella. Sieltä sitten matka jatkui Hattulaan ja Parolaan ja sitten hernerokalle Hämeenlinnan torille. Iltapäivällä vielä kahvittelimme Janakkalan Turengissa. Kaikkialla väkeä hyvin liikkeellä ja mukavia keskusteluja Sauludo-kahvin ääressä niin presidentinvaaleista kuin valtakunnan ja maakunnankin asioista. Myös aamuinen Hämeen Sanomien tekemä isompi juttu minusta keräsi aika paljon kiitosta ja avasi monta hyvää keskusteluakin. Oli mukava huomata, että esille nostamani asiat nauttivat varsin laajaa kannatusta ja huoli mm. palveluiden keskittämisestä on yhteinen ja myös sairaaloiden tulevaisuudesta.

Kaikkien suomalaisten yhteinen kansanliike on siis näin saatu liikkeelle ja hienointa tässä on juurikin se, että mukana on väkeä kaikkialta Suomesta, kaikista eri puolueista ja kaiken ikäisiä. Se on äärimmäisen hieno osoitus ja arvostus Niinistölle hänen tekemästään työstä.

Haastan sinutkin siis mukaan! Tärkeintä on liike!

 

Kommentit