Kutsu juuri Sinulle! – Lauantaina 18.3.2017 kansanedustajana 10 vuotta!

Blogi, tiistaina 03.01.2017

Teistä blogini lukijoista on tullut monista minulle erittäin läheisiä. Osasta on tullut sparraajia ja palautteen antajia. Osasta on tullut tsemppaajia ja toisista haastajia. Parhaillaan blogiani lukee päivässä yli 1000 henkeä ja tänne kotisivuilleni on etusivun kautta tullut yli 500 000 kävijää. Nykyisin teistä monet tulee suoraan tänne blogisivulle ja monet myös Facebookin yms. kautta. Näitä teitä blogiini tulevat eivät näy tuossa puolessa miljoonassa eli varmaan miljoona jo ainakin rikki. Aikamoinen määrä kuitenkin päivittäin täällä käy kun keskiarvona on menty reilusti yli 500 lukijassa päivässä. Kiitos teille kaikille!

Tämä blogi sai siis alkunasa vuonna 2006 kun päätin lähteä ehdolle eduskuntaan. Blogi täytti siis viime vuonna 10 vuotta ja siitä lähtien jokaikinen päivä olen blogiani kirjoittanut. Nyt maaliskuussa tulee tuon tavoitteen täyttymisestä kuluneeksi sama kymmenen vuotta. Maaliskuun 18. päivänä siis tulee täyteen 10 vuotta siitä kun minut valittiin ensimmäistä kertaa eduskuntaan. Haluan hieman juhlistaa tuota päivää teidän kaikkien kanssa ja samana päivänä tänä vuonna on luvassa pieni seminaari ja juhla Vanajanlinnassa. Kumpikin tilaisuus on kaikille teille avoin eli näin kutsuni sinullekin haluan sanoa. Tervetuloa!

Päivällä ensin juhlaseminaari ulko- ja turvallisuuspolitiikan parissa. Ensimmäisenä puhujana on Maanpuolustuskorkeakoulun Venäjä-tutkija kapteeni Juha Kukkola. Juha toimii MPKK:n Sotatieteen laitoksella Sotastategian opettajana ja seminaarissani hän puhuu Venäjästä otsikolla Mitä Venäjällä tapahtuu? Toinen puheenvuoro on myös äärimmäisen mielenkiintoinen kun Afganistanissa tienvarsipommissa vakavasti haavoittunut Pekka Jylhä kertoo kokemuksistaan. Kolmas seminaarin puhuja on kymmenen vuoden aikana hyväksi ystäväkseni ja sparraajaksenikin tullut Ilkka Kanerva. Ike toimii nyt meidän puolustusvaliokunnan puheenjohtajana ja puhuu Vanajanlinnassa otsikolla Itämeren kiristynyt turvallisuustilanne – Natoon nyt jos koskaan vai ei nyt, eikä koskaan.

Seminaari alkaa kello 11 lounaalla Vanajanlinnassa ja päättyy päiväkahviin noin kello 14. Seminaarin juontaa ja keskustelua johdattelee Mirita Saxberg. Seminaarin lounaslippu maksaa 20 euroa.

Illalla sitten Vanajanlinnan Juhlasalissa on iltajuhlan aika missä juhlapuhujana on samaan aikaan kanssani eduskuntaan noussut vieruskaverini Petteri Orpo. Puolueemme puheenjohtajana ja valtiovarainministerinä Petteri puhuu varmasti niin 100-vuotiaasta Suomesta kuin pian myös satavuotta täyttävästä Kokoomuksestakin. Iltajuhlassa kuulemme myös Ben Zyskowicziä ja varmasti muitakin. Ja illallisen jälkeen lavalla soittaa Jarno Hatakka bändeineen aina pikkutunneille asti. Iltajuhlan isäntinä toimivat Jarno Hatakka ja Mika Vilenius. Iltajuhlan illalliskortti maksaa 40e ja seminaari ja iltajuha yhteensä 50 euroa. Myös huoneita voi linnalta varata omakustannehintaan sähköpostilla derya.ozgun@eduskunta.fi. Deryalta saa myös lippuja semmaan ja iltaankin. Kumpaankin lippuja on saatavilla rajoitetusti eli olkaapa nopeita ja varatkaa tiketit ja huoneet mahdollisimman pian.

Tämännäköinen oli kotisivuni 2006 kun sivut ja blogini avattiin 🙂

Niin näin ne vuodet kuluvat ja monenlaista on nähty ja koettu. Illanaikana hieman kertoilen siitäkin ja myös siitä miten aikanaan 20 vuotta sitten politiikkaan ja Lopen kunnanvaltuustoon ensimmäistä kertaa tulin.

Luvassa siis hauska ilta ja mielenkiintoinen päivä. Toivottavasti sinäkin innostunut lähtemään mukaan tekemään päivästä ja illasta meille jokaiselle ikimuistoista.

….

Nyt kello 20.08 ja hieman flunssainen mies edelleen. Eilinen ja tämä päivä mennyt peiton alla ja vain nopeasti kaupassa ja kahvilla piipahdin. Nyt flunssalääkettä hieman ja yritetään saada mies kuntoon huomiseksi. Huomenna markkinavuoteni avaus Lahden Tammikuun Kuukausimarkkinoilla. Nähdään siellä!

Kommentit