Kiitosta tolkun puheenvuoroilleni – Vauhdikas päivä vei Hämeenlinnan Kuukausimarkkinoilta maanalle ja illalla vielä salibandyn pariin

Blogi, tiistaina 05.03.2019

Kellonympäripäiviä on kalenteri tarjonnut viime päivinä ja näyttää sellaisia tarjoavan aina vaaleihin asti. Tänään päivä alkoi aamulla kahvilla Shellin Parlamentissä jo ennen seiskaa ja sitten toinen kuppi Laurellilla Hämeenlinnassa ennen kuukausimarkkinoita. Kirjoitukseni ”Jos ei nyt kiellettäisi kuitenkaan” keräsi sielläkin kiitosta ja palautetta. Tuntui, että tässäkin autoilun kieltämis- ja muussa vouhotuksessa moni oli kaivannut sitä tolkun ääntä ja puheenvuoroa. Tässäkin sitä olen ja katselen tilannetta ennen muuta tosiasiat tunnustaen enkä vain vaikeisiin asioihin helppoja ratkaisuja huudellen.

Myös Hämeenlinnan Kuukausimarkkinoilla samoja palautteita ja kiitoksia autoilun puolustamisesta ja järkivihreistä puheenvuoroistani ja myös palautetta turvallisuusaiheista ja -huolista. Tänään ehdin olla aamulla torilla vain puolikymmeneen, mutta jo siinä ajassa riitti keskustelukavereita ja myös teitä ja heitä jotka tulitte varta vasten juttusille ja terveisiä tuomaan.

Hämeenlinnasta sitten Eduskuntaan ja siellä bunkkerissa kuultavana mm. HX-hanke ja Laivue 2020 ja sitten liikuntarakentamisen suunta-asiakirjan päivittämistä parituntia ennen täysistuntoa. Illalla vielä sitten ehdin Riihimäelle Panthersin salibandypeliin. Paikallisottelu Turengin Urbansia vastaan aina viihdyttävää katseltavaa ja niin tänäänkin. Huomenna jatkamme ja aamusta Lahden markkinoille.

 

Kommentit