Kesäkiertueeni eteni naapuriin Hausjärvelle – Oitin Markkinoilla kiva tunnelma

Blogi, lauantaina 05.08.2017

Tänä kesänä olen tehnyt jälleen hieman laajemman ja suuremman kesäkiertueen. Kesäkiertueesta kehittyi minun tavaramerkki jo ensimmäisen eduskuntavuoteni aikana ja sieltä se on kantanut aina toistakymmentä vuotta tänne kesään asti. Vuosittain tai kesäisin aina muutama kymmenen markkinatapahtumaa on tullut kierrettyä ympäri Hämettä ja ympäri Suomeakin ja niin tänäkin suvena. Nyt lisäksi vielä muutama kymmenen tempausta myös Tasavallan presidentti Sauli Niinistön kannattajakortteja keräten. Hauskaa kesähommaa.

Tänään käytännössä lähes jokakesäinen visiitti Hausjärven Oitin Markkinoilla. Joskus nämä jääneet rallien takia väliin, mutta sitten virhe korjattu kyllä aina muilla markkinoilla. Nyt kuitenkin jälleen pelipaikalla ja mukavasti oli väkeäkin. Takataskussa minulla nippu kannattajakortteja ja niitäkin saatiin lisää Oitista. Hausjärvelle on aina kuin kotiin menisi. Oman seutukunnan toinen maalaiskunta kotikuntani Lopen rinnalla ja sitä kautta monessa läheisesti mukana ja kumppanina ja toki omissa eduskuntavaalikampanjoissakin aina hausjärveläiset olleet isosti ja tärkeästi mukana niin 2007, 2011 kuin viimeksi 2015:takin. Ja muuten tänäänkin tiimini tuli mukaan yksi uusi tekijä eli varmasti siis apua ja tekijöitä riittää 2019:takin :). Kiitos.

Keskusteluissa Oitissa tänään mm. valtiontalous, takuueläkkeet, lapsilisät, kiky ja lomarahojen leikkaus (josta minusta pitäisi nyt syksyllä luopua) ja myös Riihimäen seudun asiat mm. alueemme elinvoimaisuus ja kasvu. Mainioita ja hyviä keskusteluja ja hyviä uusiakin ideoita eteenpäin vietäväksi. Ja yhdet mukavat isommat kiitokset työstäni mopoautojen korvaamiseksi ns. rajoitetuilla oikeilla autoilla. Asiassa olemme nyt etenemässä. Ja palaan siihen tässä varmaan vielä elokuun tai syyskuun aikana hieman laajemminkin.

Oitista sitten matka jatkui Espooseen Vermon Kuninkuusraveihin. Suomi 100 ja Suomenhevonen 110! Hieno kuninkaallisten kisaviikonloppu nyt pääkaupunkiseudulla!

Ensimmäinen Kunkkaripäivä Vermossa takana ja taidetaan tehdä kaikkien aikojen yleisöennätystä. Kuninkuusravien avausmatkat Costellolle ja Akaasialle! Huomenna jatkuu Vermossa!

Kommentit