Kesäkiertue Hämeenlinnassa – Timon Tiimiin uusia jäseniä

Uutiset, tiistaina 03.07.2018

Kansanedustaja Timo Heinonen osallistui Hämeenlinnan Kuukausimarkkinoille tällä kertaa yhdessä Hämeen Kokoomusnuorten kanssa. Nuorten teltalla oli tarjolla mehua ja pullaa ja väkeä pysähtyikin päivän aikana yllättävän hyvin teltalle vaikka pieni sade heinäkuun ensimmäistä tiistaita värittikin.

Kansanedustaja Timo Heinosella riitti juttukavereita ja jutunaiheitakin heinäkuun kuukausimarkkinoilla Hämeenlinnassa.

-Kyllä väkeä koko ajan teltalla oli ja juttukavereita ja aiheitakin tuntui riittävän, kertoi Timo Heinonen markkinapäivän jälkeen.

Kokoomusnuorten teltalla oli mukana myös hieno määrä Heinosen Timon Tiimin -jäseniä kun teltalla päivystivät niin Hanna Puntila, Rosa Laine ja tänään uutena porukkaan liittynyt Mari Pinomäki.

-Nämä nuoret kyllä tekevät mahtavan hyvää työtä. Vaikka vielä en itse ns. ole vaalivaihteelle heittänytkään niin he rakentavat jo kovaa vauhtia ensi kevään kampanjaani. Olen kyllä otettu ja hämmentynyt, kiitteli Timo Heinonen ja kertoi nuoria olevan mukava jo ympäri Hämettä ja koko tulevan lisää.

Hämeenlinnalainen Mari Pinomäki (vasemmalla) liittyi tänään mukaan kansanedustaja Timo Heinosen nuorten Timon Tiimiin.

Heinonen uskoo hänen Pizzaa ja Politiikkaa -nuorteniltojen osaltaan kannustavan nuoria mukaan juuri hänen kampanjaansa, mutta myös tietynlaisen yhdessä tekemisen hengen ja tyylin.

-Yritän kyllä tehdä tätä niin, että jokainen saa myös itse tästä hedelmiä ja antia itselleen. Hengen pitää olla hyvä ja reilu ja toisaalta hommaa täytyy tehdä avoimesti ja yhdessä, totesi Heinonen ja kertoi olleensa itse vastavuoroisesti mukana vuosien aikana monien nuorten kuntavaalikampanjoissa ja nyt myös tulevissa maakuntavaaleissakin.

Hämeenlinnan heinäkuun Kuukausimarkkinoilla Heinonen kertoi puhuttaneen niin soten kuin tie- ja liikenneasioidenkin. Myös maanpuolustus- ja metsäasiatkin olivat olleet keskusteluissa esillä.

Timon Tiimistä teltalla Rosa Laine, Hanna Puntila ja Mari Pinomäki.

-Aikalailla laidasta laitaan kaikkea. Hyvää palautetta, mutta myös hieman koivuniemen herraakin sain, nauroi Heinonen, mutta lupasi ottaa opiksi.

Heinosen Kesäkiertue 2018 jatkuu jo huomenna keskiviikkona, kun heinäkuun Kuukausimarkkinoita vietetään vuorostaan Lahden torilla.

 

 

Kommentit