Juhlan jälkeen työ jatkuu – Vielä hieman Lopen Kokoomus 100-vuotisjuhlan tunnelmia

Blogi, sunnuntaina 03.02.2019

Eilinen ilta oli yksi ikimuistoisimpia. Juhlimme Lopen Kokoomuksen ja Kokoomusnuorten juhlia Vanajanlinnassa. Lopen Kokoomus täytti 26.1.2019 100 vuotta ja myös nuorten yhdistyksemme perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta.

Sain Lopen Kokoomukselta upean Aalto-vadin kaiverruksin Tiina Seppälän kauniiden sanojen siivittämänä. Meni ihon alle. Kiitos.

Juhlailta sai aivan erityisen tunnelman kun puolueemme puheenjohtaja Petteri Orpo poikkeuksellisesti osallistui juhlamme ja piti myös illan juhlapuheen. Meillä Lopella kymmenenneksi vanhin yhdistys ja juhlaan siksikin aihetta. Ja hauska huomio tai tieto oli sekin kun Kokoomuksen arkistoista oli löytynyt tieto siitä, että Lopella oli aikanaan perustettu myös Kokoomuksen yhdistykset Läyliäisiin ja Pilpalaan. Toivottavasti näiden alueiden kokoomuslaiset keksivät jotain kivaa pientäjuhlahetkeä muistamaan myös näiden yhdistysten perustamista.

Eilen Petteri piti erinomaisen vanhan ja hienon puheen juhlassamme. Olemme saaneet tehdä töitä yhdessä kaksitoista vuotta ja sinä aikana on kaveruus syventynyt ystävyydeksi. Hienot sanat. Ihon alle meni myös yhdistyksemme sihteerin Tiina Seppälän kiitossanat minulle. Ja sain upean ison teräksisen Aalto-vadin lahjaksi. Kiitos Petteri ja Tiina kauniista sanoista. Ja sydämeen ja tunteisiin meni myös konkarimme ja pitkänlinjan kokoomuslaisen Aulis Nikkolan sanat puolisolleni Sadulle. Ne oli ainakin ansaitut sanat. Kiitos Aulis.

Ja kyllä oli upea myös Kokoomusnuorten Rosa Laineen puhe nuorten juhlan osana. Kauniisti historiaa ja kiitosta ja enemmän katsetta tulevaan ja tulevaisuuteen. Rosasta tulette kuulemaan vielä monessa.

Iso kiitos vielä myös Kokoomukselle uudesta Kokoomus Juhla-ansiomitalista ja onnea rakkaalle ystävälleni Saija Grönholmille Valkoisesta Leijonasta.

Muutamia tunnelmakuvia vielä eiliseltä. Sydän täynnä muistoja. Kiitos kaikille!

Ja kiitos myös Isäni puolesta Kokoomusnuorille hänen muistamisesta Lopen Kokoomusnuorten perustajajäsenenä. Lämpimät Lopen Kokoomusnuoret villasukat lämmittävät varmasti varpaiden lisäksi myös Isäni sydäntä ja mieltä.

….

Tänään aamulla Hämeenlinnassa ja nyt iltaa sitten Riihimäellä. Juhlat on juhlittu ja työ jatkuu. Toinen sata vuotta kokoomuksella käynnissä ja tärkeä vaalivuosi. Uskon, että tällaisella porukalla mikä meillä on Lopella ja ympäri Suomen vaalit vielä voitetaan ja tehdään Petteristä pääministeri. Sitä kohden.

Iltapäivällä ehdin vielä käydä katsomassa myös RSS Panthersin 2. divisioonan pelin Riihimäen Urheilutalolla Jyväskylän O2:sta vastaan. Hyvää peliä ja hienoja suorituksia. Toivottavasti seutukuntamme joukkue nousee nyt ykkösdivariin.

 

Kommentit