Hyvinkään Ratsastajat järjestivät upeat kouluratsastuksen SM-kilpailut Hyyppärässä – Stella Hagelstam ja New Hill Julitrea uusivat kolmen vuoden takaisen Suomen mestaruutensa

Blogi, sunnuntaina 29.08.2021

Tänä viikonloppuna kouluratsastuksen Suomen mestaruuksista kisattiin Hyvinkäällä Hyyppärässä. Kolmipäiväinen kisa huipentui tänään sunnuntaina, kun seniorit ratsastivat vapaaohjelmat musiikilla. Upeassa syksyn aurinkoisessa ja lämpimässä säässäkäydyssä kisassa Stella Hagelstam ja New Hill Julitrea uusivat kolmen vuoden takaisen mestaruutensa ja tekivät sen tyylikkäästi. Ratsukko ratsasti todella korkeat pisteet molempina päivinä keräten yhteispisteet 148.789. Hopealle ratsasti Anu Sironen FWB-ratsunsa San Quellen kanssa ja pronssille viime vuoden mestarit Anna von Wendt ja Denze. Lämpimät onnittelut! Ensi viikolla mestarit matkaavat sitten heti Sangraalin Saksan Hagenissa järjestettäviin kouluratsastuksen Euroopan mestaruuksiin.

Tämä kovatasoinen finaali huipensi siis hienon kisaviikonlopun minä jaettiin toki mestaruudet myös muissa kouluratsastuksen luokissa. Itse odotin eniten loppilaisen Veera Paloheimon ja Wollen ratsastusta, mutta eilisen lauantain tapahtumat pudottivat loppilaisratsukon ulos finaalista. Tänään kuitenkin kaksikko ratsasti vapaaohjelman ennen varsinaista kilpailua ja tekivätkin sen tyylillä ja oikealla varmuudella. Hyvä ja varsin ehjä ratsastus eilen hermoilleen Wollen kanssa ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tsemppiä Veera.

Ja lämpimät onnittelut kaikille viikonloppuna eri sarjoissa menestyneille ja kaikille osallistuneille. Ja täytyy kyllä antaa iso kiitos Hyvinkään Ratsastajille kisojen järjestelyistä. Kentät upeassa kunnossa ja puitteet muutenkin kohdallaan. Ja iso kiitos Sari Ukkoselle ja seuran väelle kutsusta. Oli hienoa saada olla paikanpäällä jälleen näiden kaikkien peruttujen ja ilman yleisöä käytyjen kisojen jälkeen.

Ilta on kyllä niin kaunis edelleen, että taidan lähteä vähän nauttimaan kesäsäästä. Huomenna sitten aikaisin kotikunnan uuden valtuuston valtuustoseminaariin Hämeenlinnaan. Mukava päästä heti uuden porukan ja myös vanhojen tuttujen kanssa ns. tositoimiin. Tehtävää tässä riittää.

 

 

 

 

Kommentit