Hyvää Äitienpäivää! Ja ajatuksia myös teille joista ei koskaan tullut äitejä, vaikka sitä toivoitte.

Blogi, sunnuntaina 10.05.2015

Tänään valkovuokot ovat kaunneimmillaan. Ja kaunis oli myös aamu aurinkoinen. Siniristiliput toisen päivän peräpeään lippusaloissa ja tänään kaikkien äitien kunniaksi. Siis hyvää äitienpäivää.

Haluan tänään täällä blogissanikin onnitella omaa rakasta äitiäni – nyt jo mummuamme. Rakkaus ja välittäminen on ollut äidilläni aina päällimmäisenä. Kiitos kaikesta ja kiitos näistä mummuvuosistakin. Poikasi nauttii näistäkin.

Onnittelut myös puolisolleni – rakkaitten lapsiemme Äidille. Välittäminen, arvostus ja sitoutuminen on ollut hänelle aina päällimmäisenä. Siitä on puolisokin saanut nauttia. Ja isäkin.

Onnea myös kaikille maailman äideille. Teitä ilman ei olisi poikia eikä uusia äitejäkään. Ja kiitos kaikille teille jotka voimianne säästämättä pidättä huolta ja välitätte. Toivottavasti me isät osaamme teitä aina myös tukea ja työtänne myös arvostaa.

Mutta haluan tänään myös ajatukseni antaa heille, teille, kaikille joista ei koskaan äitejä tullut vaikka niin toivoitte ja halusitte. Tällaiset päivät voivat tuoda mieleen myös ne ikävätkin muistot tai toteutumattomat toiveet. Monta hyvää naista on jäänyt ilman lapsia. Monta hyvää äitiä on jäänyt syntymättä lapsiensa kanssa. Tiestä monet olette antaneet tätä käyttämättä jäänyttä rakkautta kummilapsillenne, sukulaisten ja tuttavien lapsille ja vapaaehtoistyöhön ja moneen muuhun. Osa tai osan on jäänyt ymmärrettävästi käyttämättä. Myös teille ajatuksia tänään kuin myös teille jotka olette jääneet ilman äitiä. Ja myös teille isille jotka olette myös äidin tehtävän täyttäneet.

Kaikesta huolimatta valkovuokko on tämän päivän kukka. Se on olkoot sitä meille ihan jokaiselle.

Kello 22.22. ja äitienpäivä kääntyy lopuilleen. Mukava päivä rakkaan perheen kanssa. Aamupalaa äidille ja sitten perinteen mukaan Vanajanlinnassa syömässä. Ja tällä kertaa matkaa tehtiin kesä-Kuplalla. Kiitokset tästä päivästä ja huomenna sitten paluu töiden pariin ja arkeen. Hallitusneuvottelutkin jatkuvat.

Kommentit