Hämeen Kokoomuksen kevätkokous Lopella – Kohti maakuntavaaleja

Blogi, tiistaina 25.04.2017

Tänään Kesärannassa on jatkunut vaalikauden puolivälinriihen neuvottelut. Palaan niihin asioihin kun päätökset tehty ja julkisia. Hyvään suuntaan mennään ja epäilijöistä huolimatta hallitus on päätöksentekokykyinen ja ongelmia ratkotaan eikä tehdä. Mutta riiheen myöhemmin – viimeistään huomenna.

Aamulla kävin vielä Mäntyniemessä missä Tasavallan presidentin kanssa aamukahvien pitkäpöytä ulko- ja turvallisuuspolitiikan parissa. Tämä palaveri nyt niin että julki ei mitään kerrottavaa, mutta isoja asioita.

Eduskunnassa lopulta vain lyhyt päivä sitten täysistunnon parissa ja ilta kotikunnan Lopen valtuustosalissa. Hämeen Kokoomuksen kevätkokous nyt täällä ja mukava saada hieman kertoa kotikunnan asioita hämäläisille, mutta myös valtakunnankin ajankohtaisia asioita niin taloudesta, riihestä kuin laajasti turvallisuudestakin.

Lopen kunnanhallituksen varapuheenjohtaja ja Lopen Kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä toimi piirikokouksen puheenjohtajana.

Piirin puheenjohtaja Juha Rostedt muisti kuntavaalikampanjoiden työmyyriä. Tässä kiitosta saa Riihimäen Kokoomuksen Jukka Mursula.

Tällaisella ilmeellä tänään 🙂 Kiitos kuvasta Merja Vahterille!

Lopen valtuustosali täynnä kokoomuslaisia ympäri Hämettä.

Hämeen Kokoomus käänsi samalla jo vahvasti suunnan kohti tammikuun presidentinvaaleja ja myös maakuntavaaleja. Ehdokasasettelu jo hyvässä mallissa ja tavoitteena nousta suurimmaksi maakuntapuolueeksi niin Kanta- kuin Päijät-Hämeessäkin. Se vaatii hyvää onnistumista isoimmissa kaupungeissa, mutta sen me yhdessä teemme.

Mukava ilta ja paljon olen tältä yhteiseltä puolueeltamme saanut. Lopen Kokoomuksessa mukana jo pian 25 vuotta ja puheenjohtajana 17 vuotta ja aikanaan Hämeen piirihallituksessakin pitkään ja puheenjohtajanakin. Ja sitten puoluevaltuustossa ja puoluehallituksessakin. Niin ja nyt kansanedustajanakin. Kiitollinen olen ja täynnä tarmoa!

Kommentit