Goodmanin ja CityMarketin Kokoomuspäivät – Illalla Pekka Haavisto Keskusteluja Hämeessä -tilaisuuteni vieraana

Blogi, lauantaina 30.03.2019

Tänään kiertue alkoi saada jo sellaisia kierroksia mistä itse tykkään. Vauhtia riitti ja tilaisuuksia ja väkeäkin joka puolella. Tiimi ahkeroi monessa suunnassa ja itse kiersin niin Riihimäen Citymarketin isossa tapahtumassamme ja kaupan lähiruokapäivässä kuin Hämeenlinnan Goodmaninkin Kokoomus-päivässä.

Kampanja saa päivä päivältä lisää kierroksia. Tänään Timon Tiimi liikkeellä mm. Riihimäen Citymarketilla ja Hämeenlinnan Goodmanissa. Yhdessä ja yhteistyöllä!

Keskusteluja paljon ja palautetta ja myös hyviä ajatuksiani ja ideoitakin. Myös hieman kritiikkiä ja moitteitakin, mutta nekin otetaan rakentavina vastaan ja katsotaan mitä voisimme ensi kaudella tehdä paremmin mm. peruskoulun ja ammattikoulujen tilanteen vahvistamiseksi. Näitä teemoja olen täällä tosin jo monet kerrat myös käsitellyt ja itse lähtisin nyt rajaamaan peruskoulun opetusryhmiä mm. eritasoista tukea tarvitsevien lasten ja nuorten määrän kautta ja lisäisin myös amistoihin lähiopetustakuun ja vahvemmat yksilölliset opinpolut.

….

Pekka Haaviston kanssa Olutravintola Birgerissä

Illalla sain sitten vielä vieraakseni Hämeenlinnaan Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haaviston. Pekkaan olen saanut tutustua ulkoasiainvaliokunnassa ja puolustusvaliokunnassa ja tänään näistä teemoista keskustelimmekin olutravintola Birgerissä. Myös vihreiden ja Kokoomuksen väliset erot olivat esillä ja myös pohdintaa siitä, että voisiko puolueemme mahtua samaan hallitukseen. Ei se kovin helpolta näytä, mutta itse uskon, että Haaviston johtamien vihreiden kanssa voisi löytää myös yhteisiä tavoitteita ja linjauksia. Mutta katsotaan nyt ensin vaalit ja pohditaan tällaisia sitten hallitusohjelman kautta.

Birger täynnä väkeä ja minustakin onnistunut keskustelu. Suuri kiitos vielä Pekalle hienosta tilaisuudesta. Arvosta todella paljon tällaistakin yhteistyötä sillä politiikka on ainakin 100% yhteistyötä ja yhdessä tekemistä jos ei jopa enemmänkin. ”Hämeessä Timon kutsumana” -sarja jatkuu ja tulee varmasti jatkumaan tulevaisuudessakin. Keskustelua ja toisten kuuntelemista tämä maa tarvitsee nimittäin enemmän. Enemmän myös toisten ymmärtämistä kuin repimistä.

Kiitos vielä myös Riihimäen kokoomuslaisille Riksun Cittarin päivästä ja kaikille Hämeenlinnankin tapahtuman tekijöille ja rakentajille. Kierroksia vaan lisää ja katsotaan sitten mihin se sininen tolppa lopulta nousee.

Keskusteluja Hämeessä – Timon kutsumana – veti jälleen tällä kertaa kapakan täyteen väkeä. Iso kiitos Pekka vierailustasi. Arvostan yhteistyötämme ja tekemistä. Rakentaen ei repien.

Kommentit