Ehdolla ollaan – Tänään mukaan Lopen Kokoomuksen ehdokasjoukkoon!

Blogi, maanantaina 30.01.2017

Ehdolla ollaan. Tänään nimi Lopen Kokoomuksen ehdokasjoukkoon! 20 vuotta eli viisi kautta jo valtuutettuna oltu ja katsotaan antavatko loppilaiset valtakirjan vielä jatkaa keväällä.
Lähde sinäkin kotikuntaasi ehdolle! Jos vähääkään kiinnostaa niin laita vaikka minulle viestiä niin autan mukaan.

Tänään allekirjoitin ehdokaslomakkeen kevään kuntavaaleihin. Vuodenvaihteessa tuli täyteen jo 20 vuotta kunnanvaltuutettuna eli viisi kautta, mutta en hetkeäkään miettinyt, että kotikuntani valtuuston jättäisin. Aikanaan nuorena poikana sain täällä aloittaa kuntapolitiikassa ja käydä hienon peruskoulun politiikkaan. Ja myöhemmin kymmenen vuotta sitten ponnistaa täältä kansanedustajaksi. Paljon olen rakkaalle Lopelle antanut, mutta vielä enemmän olen itse saanut. Mukana siis haluaisin jatkossakin olla ja siksi kevään huhtikuun kuntavaaleissa olen mukana Lopen Kokoomuksen ehdokkaana.

Lopen valtuustossa olen saanut monia ystäviä yli puoluerajojen. On ollut mukava huomata, että valtaosalle tärkeintä on asioiden eteenpäin vienti ja kotikunnan kehittäminen ilman puoluerajoja tai kylärajoja. Ystäviä olen saanut kaikista eri ryhmistä, puolueista, ja osa heistä on jo valtuuston jättänyt ja jotkut jo maallisen taivalluksenkin, mutta muistot ja yhdessä tekeminen säilyvät mielessä. Kiitollisena heitä kaikkia muistellen ja monien kanssa viikottain soittelen, viestittelen ja kahvittelenkin. Itseasiassa ollut mukana huomata, että näin on tapahtunut niin kunnallispolitiikassa kuin valtakunnankin politiikassa.

Jotenkin vielä tuntuu, että nyt on poikkeuksellisen vaikeakin vielä saada ehdokkaita niin täällä Lopella kuin muuallakin maassa. Olen ymmärtänyt, että ei haaste ole vain meillä vaan kaikilla puolueilla eikä vain siis Lopella vaan oikeastaan kaikissa kunnissa. En tiedä miksi näin on, mutta myös tämä haastaa mukaan. Yhteisten asioiden hoitaminen vaatii meitä kuntalaisia mukaan ja panokseni olen valmis antamaan.

Nyt on hyvä paikka lähteä kehittämään omaa kotikuntaa. Olisitko sinä kiinnostunut Lopen kunnan asioiden päättämisestäkin tai tiedätkö jonkun hyvän jota itse voisit suositella ehdokkaaksi. Vinkkaa!

Itseasiassa haluan vielä haastaa sinutkin mukaan. Kotiyhdistykseni ja kotikuntani ehdokaslistalle mahtuu myös mukaan, mutta myös lähes kaikkiin muihinkin maamme kuntiin. Olisitko sinä valmis antamaan edes pienen oman panoksen oman kotikuntasi tai kotikaupunkisi kehittämiseen? Toivottavasti olet. Voit laittaa vaikka minulle viestiä somessa tai sähköpostilla timo.heinonen@eduskunta.fi. Autan mielelläni pääsemään mukaan ehdokkaaksi on sitten kuntasi Loppi tai Vantaa, Kerava tai Kihniö.

Kello 20.15 ja tänään työpäivä kotipöydän ääressä. Kansanedustajana 10 vuotta -juhlani Vanajanlinnassa lähestyvät kovaa vauhtia ja niitä tänään kävimme läpi. Muutamia paikkoja on vielä ja toivotan sinutkin tervetulleeksi mukaan. Juhlista viestiä voi laittaa derya.ozgun@eduskunta.fi ja muutama huonekin on vielä vapaana. Illansuussa sitten yksi kuntavaalien tapaaminen ja hieman kirjoitushommiakin. Näin ne päivät täyttyvät kummasti ja aika menee kuin juosten. Mutta onneksi juhannus on vasta kesäkuussa.

 

 

 

Kommentit