Ystäväjuhlat Vanajanlinnalla, vaan eipäs meillä ollutkaan, mutta SM-kisojen jatkoja Lopella sentään

Blogi, lauantaina 24.07.2021

Heinäkuun viimeisiä viikonloppuja viedään. Tänään olimme menossa Vanajanlinnan Kaveribileisiin. Mutta mitä mitä, ne olivatkin olleet jo eilen perjantaina?? En muista koska olisin tehnyt kalenterivirheen, mutta nyt tein ja vielä kesän parhaiden ystäväjuhlien kohdalla. Tämä perinne alkoi aikanaan pienellä porukalla Vanajanlinnalla Pekan ja Mikan johdolla Kaveribileinä ja nyt juhlasta on kasvanut aikamoiset Kesäjuhlat. Mutta hyvä on tunnelma näinkin ja ensi vuonna toivottavasti taas pöydässä.

Päivän ohjelma siis muuttui ja ehdin ampumaradalle tänäänkin. Upea helteinen päivä ja erittäin tiukkoja ja hienoja kilpailuja radallamme. Monet mestaruudet menivät aina uusintoihin asti ja kiekossa mm. kolmattakymmentä lisäkiekkoa tarvittiin ennen kuin kahden parhaan välillä eroa saatiin aikaan. Taso siis todella kova ja olosuhteet mitä upeimmat. Ja huomenna sitten meidän radan kasvatti Eetu Kallioinen aloittaa myös oman urakkansa Tokion Olympialaisissa. Toivottavasti sielläkin kaikki menee hyvin.

Suomen Metsästäjäliiton Kultaiset Ansiomerkit luovutettiin tänään Pekka Liljanoksalle ja

Mutta tänään sitten vielä illalla Marsalkka Mannerheimin Metsästysmajalla. Meillä oli siellä Metsästäjäliiton SM-kilpailujen kutsuvierastilaisuus ja kilpailujen suojelijana oli kunnia isännöidä iltaa yhdessä SML:n Tuomas Hallenbergin ja Sakon Raimo Karjalaisen kanssa sekä kilpailunjohtaja Kari Kuparisen kanssa. Paikka on meille loppilaisille se yksi tärkeimmistä ja täällä oli hieno kiittää kisojen tukijoita ja myös tekijöitä. Ja talkoolaisia sitten kiitetään varmasti vielä myöhemmin, sillä urakka on ollut valtava ja tekijät todellakin sitoutuneita. Meidän ensimmäiset isot SM-kilpailut ovat onnistuneet yli odotusten ja huomenna sitten vielä viimeinen kilpailupäivä. Vielä siis ehditte kisoja myös paikan päälle seuraamaan. Tervetuloa!

Mukava kesäpäivä nyt päätökseen. Ei enää helleöitä, mutta kesää on kuitenkin.

Kommentit