Yrittäjien asiaa.

Blogi, perjantaina 22.08.2014

Eilen siis ilta Yrittäjien kanssa Eloristeilyllä Vanajavedellä. Hopealinjan uusi laiva oli ensimmäistä kertaa vesillä ja upea laiva olikin. Perinteinen Eloristeily sai siis vastata laivan neitsytmatkasta ja väkeä olikin laiva viimeistä paikkaa myöten täynnä. Uusi laiva m/s SilverSky rakennettiin Turkissa ja tuotiin juuri sopivasti Suomeen ja täytyy kyllä antaa pisteet laivalle. Laivassa myös oma laadukas keittiö ja se takasi myös ruuan korkean laadun. Kaikki siis tehdään laivalla alusta alkaen. Ja hieno oli ilta kaiken kaikkiaan. Neljä tuntia auringolaskussa Vanajavedellä ja paljon tuttuja yrittäjäystäviä laivassa.

Tänään sitten jatkoimme samoilla keskusteluaiheilla eduskuntaryhmämme puheenjohtajan Arto Satosen kanssa Hämeenlinnassa. Ensin torikahvit Torikahvila Linnassa ja sitten hämeenlinnalaisten yrittäjien ja Yrittäjäyhdistyksen johdon tapaaminen Cafe Laurellissa. Ja sää suosi jälleen ja väkeäkin ihan kivasti liikkeellä. Laurellilla sitten pidempi ja syvällisempi keskustelu yrittäjyydestä ja sen tilasta Suomessa. Oli mukava, että paikalla oli hyvin erilaisia yrittäjiä ja itseasiassa jokaisella hieman erilaisia toiveita, murheita ja ideoitakin maamme kehittämiseksi. Keskustelu osoitti jälleen kerran sen, että työtä todellakin riittää ja erilaisilla yrittäjillä on erilaisia haasteita. 

Tyytyväisyydellä täytyy ottaa myös vastaan keskustan mukaantulo maamme normitalkoisiin. Näyttää siltä, että nyt kaikki ainakin isommat puolueet ovat mukana työssämme turhansääntelyn ja normien purkamiseksi. Itseasiassa näistä aika paljon tänään ja eilen illallakin keskusteluja yrittäjienkin kanssa. Mielelläni otan näistä myös ajatuksia teiltä kaikilta vastaan. Niitä voitte laittaa tänne blogiini alle kommentointimahdollisuuden kautta tai sitten lähettäkää sähköpostia ja inbox-viestiä. Turhat normit siis roskakoriin!

Nyt ilta vapaa. Ajattelin hieman mennä talonmieshommiin. Rännit tyhjiksi ja hieman myös puutarhassakin tekemistä. Pieni sadekaan ei minua haittaa. Nyt nautin hiljaisuudesta ja puuhailen hetken ihan yksin. Happea.

 

Kommentit