Kummisetä tekee tänään musiikkihistoriaa – Kuka muu muka.

Blogi, lauantaina 23.08.2014

Tänään luvassa huikea ilta. Tänään tehdään suomalaista musiikkihistoriaa kun Cheek täyttää Olympiastadionin toistamiseen. Kuka muu muka -kiertue saa uskomattoman loppuhuipennuksen ja hienoa saada olla Jaren kutsuvieraana mukana. Jaresta tuli aikanaan minun Kulttuurikummini ja näiden vuosien myötä olemme ystävystyneet ja saaneet seurata toisten uria ja työtä. Istuttu on eduskunnassa ja eri keikkapaikkojen takahuoneissa. Juteltu niitä ja näitä. Musiikkia ja politiikkaakin. Ja joskus vähän ideoitukin.

Tänään sitten Cheek vetää Olympiastadionilla kesän päätöskeikan. Kukaan muu artisti ei ole koskaan ennen myynyt yksin kahta kertaa peräkkäin Stadikkaa täyteen ja Cheek teki sen vielä niin, että liput myytiin kumpaankin noin 40 000 katsojan keikkaan toiseen reilussa puolessa tunnissa ja toiseen vajaassa puolessa tunnissa. Muistan kun aikanaan Jaren kanssa löimme vetoa kuinka liput menevät kaupaksi. Kumpikin olimme varmoja, että loppuun keikka myydään, mutta minä hävisin. En uskonut, että ne menevät näin. Mielelläni vedon hävisin ja maksoinkin.

Hieno ilta siis luvassa. Nyt aamusta hetkeksi auttamaan kaverin latotalkoissa ja sitten illalla hieman suuremmissa talkoissa. Odotan ja fiilikset jo korkealla.

Tässä jo hieman tunnelmaa tältä illalta. Olen mykistynyt. Fiiliksissä. Cheekin viimeinen veto.

 

 

Kommentit