Yrittäjien Aamukahvit Riihimäellä – Timo Heinonen haluaa Suomeen lisää kasvuyrityksiä

Uutiset, torstaina 14.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen järjesti vaaliviikon torstaina jälleen Yrittäjien Aamukahvitilaisuuden. Riihimäellä aamupalalla puhunut Heinonen totesi, että huoli ei ole se jos joku saa tässä maassa osinkoja vaan se, että Suomessa on liian vähän yrityksiä jotka kasvavat ja työllistävät.

– Itse olen sitä mieltä, että olisi kaikkien etu, että näitä menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä olisi enemmän. Ei siitä kannata olla kateellinen vaan mieluummin tyytyväinen, että Suomessa olisi enemmän työllistäviä ja menestyviä yrityksiä, totesi Timo Heinonen.

Heinonen tietää mitä yrittäjyys on. Hän on toiminut kymmenen vuotta yrittäjänä ja osan ajasta myös päätoimisena yrittäjänä.

– Sitä pitää edelleen madaltaa, että pienet yritykset voivat palkata sen ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän ja myös yrittäjien sosiaaliturvaa pitää vahvistaa ja kehittää, linjasi Heinonen ja totesi, että yksi tärkeä asia on vanhemmuuden kustannusten oikeudenmukaisempi jako.

– Vanhemmuuden kustannukset tulee jakaa tasaisesti eri työnantajien kanssa. Tämä on iso ongelma naisvaltaisille aloille ja este usein naisille edetä työelämässä ja pärjätä yrittäjinäkin, totesi Heinonen.

Heinosen Yrittäjien Aamukahville osallistui myös Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka joka oli vaalitunnelmiin tyytyväinen.

– Heinosta kun kuuntelee niin tuntuu kuin lukisi meidän vaaliohjelmaa, hymyili Juha Haukka tyytyväisenä Heinosen asiantuntemuksesta ja asioihin tarttumisesta.

Kommentit