Sanna Puolakka Linjan tukijoiden 600. jäsen – ”Nyt jo odotamme rikkoutuuko vielä 700 jäsenen raja tukiryhmässä”

Uutiset, keskiviikkona 13.04.2011

Janakkalainen Sanna Puolakka palkittiin keskiviikkona 13 huhtikuuta Timo Heinosen eduskuntavaalien tukiryhmän 600. jäsenenä. Linjan Tukijat -ryhmässä on jo nyt lähes 700 tukijaa ja Iiro Viinasen johtamassa ryhmässä jännitetäänkin nyt sitä ehtiikö 700 raja rikkoutua ennen vaaleja.

– Iiron (Viinasen) johdolla on tehty erinomaista työtä. Viimeksi neljä vuotta sitten mukana oli 501 tukijaa ja en uskaltanut edes haaveilla sellaisesta määrästä nyt toisella kertaa. Mutta toisin on käynyt. Mukaan tulee koko ajan lisää väkeä ympäri Hämettä ja tottakai se vetää nöyräksi, totesi Timo Heinonen päivällä Hämeenlinnasta palkitsemishetken jälkeen.

Tervakoskella asuva Sanna Puolakka sai kiitokseksi ennätysrajan rikkomisesta Katja Taskisen grafiikan ja myös ryhmän 700 jäsentä odottaa erikoispalkinto.

– Voi olla, että sitä rajaa ei enää ehditä rikkoa, mutta katsotaan. Tahti on ollut aivan huikeaa ja mikä upeinta niin mukaan on liittynyt eri-ikäisiä, eri ammateissa toimia ympäriä Hämettä. Tämä on huikean vahva joukko ja uskon, että tämä tekee vielä historiaa, pohti Timo Heinonen.

Linjan Tukijat -ryhmän puheenjohtajana toimii ministeri Iiro Viinanen ja alueellisia ryhmiä vetävät Hämeenlinnan seudulla Pekka Vihma, Riihimäellä Taina Ojapalo, Lopella Tapio Mikkola ja Päijät-Hämeessä Sanna-Maria Laine.

– Tukiryhmän johto on tehnyt hyvää työtä. Mutta kyllä tämä ryhmä on itsekin kasvannut itseään. Tarina on siis levinnyt ja sana kiirinyt. Näin se on toiminut juuri niin kuin sen pitääkin, totesi Heinonen.

Heinosen Linjan Tukijat -tukiryhmä löytyy kokonaisuudessaan Heinosen eduskuntavaalien nettisivuilta: http://www.timoheinonen.fi/vaalit2011/

Kommentit