Yli 300 seuraajaa Erätulilla Facebook Livellä – Erätulilla tuuletettiin villapaitoja ja puhuttiin politiikkaa

Blogi, sunnuntaina 19.02.2023

Ohhoh.

Nyt on olen halolla päähän lyöty. Tänään teimme eduskuntavaalien ensimmäisen Eduskunta TV:n Facebook Liven. Laskiaissunnuntain ja villapaitatuuletuksen tunnelmissa menimme kampanjapäällikköni Tiina Seppälän ja ystäväporukan kanssa liveä pitämään laavulleni ja suoran Facebook-lähetyksen katsojamäärä kyllä yllätti minut täysin. Lähetystä ei edes suorana jaettu useammille sivuille ja ryhmiin, mutta tunnin keskustelun jälkeen katsojamäärä ilmoitti 306 katsojaa. Uusi ennätys liveillämme.

Halot kuitenkin tänään nuotiolle ja tulille Pelto-Seppälän tilan makkaraa ja Ullan Pakarin ruisleipää ja sen kaverina vielä tietysti Makulihan kinkkua. Ja olihan meillä herkkusuille vielä laskiaispulliakin. Nokipannukahvin tein melkein Pekka-enon opein eli Presidenttikahvia nyrkkimitalla kiehuvan veden päälle. Ja yksi kourallinen totta kai vielä päälle Pekalle. Sitten kiehautus ja hetken laskeutuminen ja ei kun kuksiin. Hyväähän se oli. Ja miksi ei ihan Pekan opein. Pekkahan teki veden aika sulattaen lumesta, mutta tällä kertaa vähän oikaistiin ja vettä otettiin kannusta.

Hyvää keskustelua ja vilkasta puheensorinaa Lopen Uupuneen Laavulla ja myös hyviä huomioita ja kysymyksiä liveä Facebookinkin kautta seuranneilta. Tehdään lisää, kun vauhti tästä kiihtyy ja ajattelin, että ainakin yhden liven vielä eduskunnastakin pystyyn laitan.

Tänään siis laskiaissunnuntain kunniaksi myös villapaitatuuletus. Kolmas kerta Lopella tällainen virallinen villapaitatuuletus ja näytti kivasti väkeä olevan liikkeellä. Ja monilla myös päällä erivärisiä Loppilaisia. Päivällä ehdin myös vielä pari salibandyotteluakin kuuluttamaan Elmolaan, kun esikoisen joukkue pelasi omat liitonpelinsä. Ja olihan se mukava päästä vähän laskiaistunnelmiinkin.

Nyt vaalikoneiden ilta. Taidan täyttää seuraavaksi Maikkarin vaalikoneen ja tehdä pari lehtihaastattelua. Vaalit ovat poliitikon parasta aikaan.

Kommentit