Yli 100 liittyjää vuorokaudessa – Kokoomusnuorten ja kokoomusopiskelijoiden varapuheenjohtajakisan Facebook-kampanja vetää

Uutiset, torstaina 24.04.2008

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Teppo Leinonen ja Kokoomusopiskelijoiden Tuhatkunnan puheenjohtaja Jenny Nyman avasivat kansanedustaja Timo Heinosen puolueen varapuheenjohtakampanjaa varten oman sivuston myös Facebookiin. Vuorokaudessa ”Timo Heinosesta Kokoomuksen varapuheenjohtaja 2008” -group keräsi liittyjiä yli 100 ja kutsuvirta on ollut kiihtyvä.

– Viime vuonna eduskuntavaalikampanjassani netti oli merkittävässä roolissa. Sivujani ladattiin loppukiihdytyksessä yli 10 000 kertaa viikossa ja kampanjan aikana etusivulle tultiin yli 100 000 kertaa. Silloin ei Facebook vielä ollut käytössä, mutta oli meillä sentään oma Chattikin, kertoi kokoomusnuorten ja kokoomusopiskelijoiden houkuttelemana varapuheenjohtajakilpailuun lähtenyt kansanedustaja Timo Heinonen.

Heinonen kertoi, että Chat-palstaa on pidetty auki myös eduskuntavaalien jälkeen ja myös tilauksesta koululaisille ja opiskelijoille. Myös varapuheenjohtajakampanjan aikana on tarkoitus järjestää puoluekokousedustajille mahdollisuus osallistua chat-keskusteluun timoheinonen.fi-sivuilla.

– Aikataulu tuon chatin kanssa on vielä hieman avoinna, mutta lähiaikoina julkistamme myös ne tuokiot. Täytyy todella kyllä jo nyt kiittää kokoomusnuoria ja -kokoomusopiskelijoita siitä innosta millä kampanjaa ollaan tekemässä, totesi Heinonen ja lupasi ettei itse ainakaan jarruttele.

– Eikös politiikassa ole ihan tarpeeksi jäähdyttelijöitä. Kiihdytellään me nyt, vinkkasi Heinonen silmää ja lupasi että kampanja tulee näkymään ja kuulumaan.

Heinosen varapuheenjohtajakampanjan Facebook-sivusto löytyy osoitteesta: Timo Heinonen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi 2008

Kommentit